Wpis z mikrobloga

@uciekinier_z_plantacji_janusza: A ja znam takiego jednego normika, co uważa, że on jest kimś, bo on raz w roku pojedzie na bałtyk pomoczyć sobie stopy, a ja nie! Bo wedlug niego rzekomo się boje jezdzic, a po prostu mi się nie chce. Ale niektórym normikom nie idzie wytłumaczyć.
  • Odpowiedz
@uciekinier_z_plantacji_janusza: @przezwzrostprzegralemzycie @Miteora Stany Zjednoczone Meksyku są krajem prawie tak wielkim jak UE i jest tam masa miejsc w których jest bezpiecznie albo nie. W samym Mexico City masz dzielnice gdzie możesz sobie po nocach łazić ze słuchawkami w uszach i takie w których, pomimo że wyglądają normalnie, w biały dzień chcą Cie napaść a głupią pastę do zębów w markecie trzymają przy kasie żeby nikt nie ukradł.
  • Odpowiedz
@Adolf_HODLer: chyba to względnie tanie dupczenie w Tijuanie jest głównym powodem, dla którego jest to "atrakcyjne" miejsce dla turystów no i samych amerykanów, blisko przy granicy z USA no i jak już wspomniałem i Ty też, "kluby dżentelmenów" gdzie można pobawić się z latynoskami a wiadomo że gro facetów ma związane z nimi fantazje tylko w ogólnym rozrachunku gra raczej nie warta świeczki, nawet jak znasz w miarę hiszpański, nie
  • Odpowiedz