Aktywne Wpisy
BrakWolnegoLoginu +159
W takim kraju zyjemy xD Mlodzi doslownie mowia wprost jakie maja problemy, a boomerzy im mowia, ze wcale takich nie maja I wypisuja przy tym litanie o tym, ze kiedys to bylo tera to nie jest. Sam jestem inzynierem lvl28, zarabiam 4800 do reki w biurze. Umowe o prace na rok dostalem po 9 miesiacach okresu probnego na umowe zlecenie, w niemieckim korpo xD Nie wiem co mam robic innego, zeby zaczac
źródło: chrome_screenshot_29 Oct 2025 12_52_44 CET
Pobierz
Słuchajcie wreszcie dane było mi zapoznać się z #kouros. Nie znam się w ogóle na #perfumy więc zrobiłem kilka wycieczek po perfumeriach i zamówiłem odlewki paru kultowych śmierdzieli. xD Moim celem było noszenie jednego zapachu przez jeden dzień i chciałem podzielić się spostrzeżeniami na temat tego mocarza. xD
YSL Kouros - spryskałem się nim po południu żeby uniknąć ryzyka noszenia tego przez cały dzień. Pierwsze, co mi
YSL Kouros - spryskałem się nim po południu żeby uniknąć ryzyka noszenia tego przez cały dzień. Pierwsze, co mi
źródło: yves-saint-laurent-kouros-woda-toaletowa-100ml
Pobierz

Komentarz usunięty przez autora
@dzyndzla: Nieznam takiego cytatu ale jeśli tak to przecież to dokonale uwiarygadnia p.Dudka. Stara się być pomiedzy. Dobry Historyk stara sie zachowac obiektywizm. Teraz uświadom to sobie jak powściągliwy historyk musiał poinformować o zagrożeniach płynących ze strony Nawrockiego. To jest patriotyzm a nie pisowski butny udawany przy pomnikach.
@Hoisin_Sticky_Ribs: Widzę, że stare zasady działają dobrze u towarzysza "Kto nie z nami ten przeciwko nam" więc kłamiecie jak możecie.
Jak lewak może być zwolennikiem lustracji? Jak fanem Tuska może być człowiek, który go krytykuje od samego początku? Jak dajesz radę wyzywać kogoś od lewaków jak sam stosujesz skrajnie lewicowe podejście: dwójmyślenie i
Chodziło właśnie o to że zdecydowanie nie można podważyć jego słów tym co napisałem.