Aktywne Wpisy

RobieInteres +49
to będę jadł za moment

źródło: 514074880_1077168747903460_525850861375183949_n
Pobierz
annlupin +17
cześ nocna

źródło: annlupin451230
PobierzSkopiuj link
Skopiuj linkźródło: 514074880_1077168747903460_525850861375183949_n
Pobierzźródło: annlupin451230
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
@BobekRobek: No i po co miałbym chodzić na jakieś dorywcze g---o? Co ja kupię za 90-120 PLN? I jeszcze marnować czas na dojazdy, bo przecież nie mieszkam na twoim magazynie.
W Lidlu w tym roku na magazynie: w przypadku pensji załogi magazynów po podwyżkach wyniesie ona od 5500 zł brutto do 7200 zł brutto. 100% UOP
Dodatkowo pracownicy fizyczni zazwyczaj lepiej zarabiają, więc takie 4200zł na rękę to tak sobie.
Myślisz czemu sprowadzają ludzi z Bangladeszu czy Indii? Pracownik jest zbyt drogi aktualnie.
Moj magazyn to mój garaż w centrum osiedla.
@PfefferWerfer jak wyzej
dziady prowansalskie może i by chciały dorobić do emerytury ale powodzenia przecież to Internetu nie potrafi obsłużyć więc twojego ogłoszenia nie znajdzie
Wiem że czułeś się jak zbawca dając łatwy pieniądz, ale raz że pakowanie bardzo źle się kojarzy potencjalnym pracownikom, a dwa że za mało godzin, za duża komplikacja.
Dawałeś ogłoszenia na grupy studentów?
Raczej robota dla licealisty który po zajęciach przyjdzie złożyć zamówienia na 4h i tyle.
To raczej nie jest praca na poważnie. Możliwości rozwoju tez do max 4-5 stałych pracowników.
Gorzej że sam się nie wyrabiam ale potencjalu do wzrostu za dużego tez nie ma.
No tak, tak jest w każdej branży. Przegapiłeś wczesne lata 90. gdy taki model funkcjonowania miał sens bo konkurencja nie istniała a bezrobocie wynosiło 30% i pracownik był za grosze. To tak jakbym ja płakał że nie mogę już otworzyć manufaktur
Najlepsze to jest równe opodatkowanie, a nie 50% dla etatu, 15-20% dla B2B i 0% dla zysków z kiszenia nieruchomości pod spekulację. Jakbyśmy wszystkich opodatkowali tak samo to bym nawet nie pisnął.
Uciemiężony
Państwo jest nieefektywnie co już udowodniło w każdej możliwej dziedzinie ktorej zarządza a twoi rozwiązaniem jest tylko WINCYJ PINIENDZY XD
@BobekRobek:
I dlatego polski NFZ wydaje 1% wpływów na administrację systemem ochrony zdrowia, a amerykański prywatny sektor ochrony zdrowia na administrację wydaje 8% wpływów. To jest ta słynna efektywność wolnego rynku ( ͡°
@BobekRobek: Tak.
Do widzenia.
Ps. Irlandii ktora również ma niski udzial wynagrodzen w pkb jest w top.
źródło: 387463-202404301347-xl.jpg
Pobierz1) A nie wolisz komunistycznych Chin, które wzrosły jeszcze bardziej niż neoliberalna Polska? Może komunistą powinieneś zostać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
2) A jeszcze przed chwilą