Wpis z mikrobloga

Tak zwana organizacja terrorystów "ostatnim pokoleniem" ładnie i prężnie rozwija swoją działalność od półtora roku czego mamy ostatnio mnóstwo dowodów. Jakoś przez ostatnie 8 lat jak rządził karakan nie było wogole z nimi problemu.
Resztę sobie dopowiedzcie.

Pewnie jeszcze finansowani są z naszych pieniędzy ale mniejsza o to. Współczuję wam tam w #warszawa co się dzieje ale sami sobie wybraliście prezydenta. Najbardziej żal mi osób które czekają po pół roku-roku na wizytę u lekarza a przez ekodebili nie dojadą na czas i wizyta przepadnie. Mamy blachy przykład z psem a ile jest sytuacji o których nawet nie wiemy.

No i meritum. Pozdrawiam wszystkich którzy chcą wybrać na prezydenta Polski gościa który nie potrafi zrobić z taką organizacja porządku w swoim mieście, mało tego wynajmuję im lokal na bardzo, bardzo dobrych warunkach.

I nie nie chce prezydenta złodzieja mieszkań.
#wybory #polityka #polska
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@opk20 ciężko, by ostatnie spier*lenie jakoś znacząco dało się we znaki poprzedniej władzy, skoro na świecie powstali w 2021. A zanim się ustrukturyzowali w Polsce, to trochę zeszło.

A proszę bardzo. W lutym 24 zaczęła polska frakcja.
  • Odpowiedz
  • 3
@PokemonowyRambo: w krajach rządzonych przez lewa strona od dawna się przyklejali. W Polsce pewnie zwlekali no bali się że PiS wprowadzi ustawę która by uczestników skazywała na więzienie i by im się odrazu odechciało. Tu nie ma co dyskutować takie działanie jest na szkodę państwa i powinni podciągnąć to pod odpowiednie artykuły.
  • Odpowiedz
@opk20: dziękuję za współczucie. Wczoraj nie mogłem do domu wrócić - tramwaje nie jeździły z powodu protestu Bakiewicza przeciwko migracji
  • Odpowiedz
@opk20: Nie wiem poszukaj. Znając przepisy w Polsce i poziom organizacji, to nie zrobiliby takiego błędu jak niezgłaszanie.
Daj od razu znać jako osoba zainteresowana.
  • Odpowiedz