Aktywne Wpisy

njay +169
#kupujcopolskie
Czas na polski rynek makaronów. Chciałbym pokazać, które marki z dostępnych w sklepach są polskie, a które zagraniczne.
Zachęcam do kupowania polskich produktów, wspierajmy naszą gospodarkę na skalę swoich możliwości, czyli w zakupach codziennych!
Polskie
Czas na polski rynek makaronów. Chciałbym pokazać, które marki z dostępnych w sklepach są polskie, a które zagraniczne.
Zachęcam do kupowania polskich produktów, wspierajmy naszą gospodarkę na skalę swoich możliwości, czyli w zakupach codziennych!
Polskie

źródło: temp_file227654559958949650
Pobierz
Nacho_Libre +17
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
TLDR Jak namówić partnerkę na stosunek analny?
Jestem z dziewczyną prawie trzy lata i od jakiegoś czasu chcę urozmaicić trochę nasze życie seksualne. Znaczy jest ono okej nie narzekam, ale wiadomo że w pewnym momencie ma się ochotę na więcej. Od paru miesięcy namawiam ją żeby spróbowała mnie zapiąć od tyłu (zabawką ofc, nie swoim własnym bo go nie ma) ale za każdym razem słyszę odpowiedź negatywną i to w takim tonie jakbym był jakimś największym zwyrolem życząc sobie czegoś takiego. Rozumiem jeszcze gdybym prosił by to ona była stroną bierną, no bo wiadomo, to potrafi boleć i nie każda jest na to gotowa. Ale w taki sposób? Jej to naprawdę nic nie powinno szkodzić.
Ostatnio to już w ogóle powiedziała że jeszcze raz to zaproponuję i zrywamy ze sobą. Taki szantaż wydaje mi się mega słaby swoją drogą. W każdym razie jak mogę sprawić że wreszcie się na to zgodzi?
#s--s #zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
🧙🏻 Prowadzę anonimowe mirko już 2 lata, ale nikt mi nie pogratuluje, bo jestem ze wsi. Wspomóż projekt
@mirko_anonim: bo jesteś zwyrolem xDD
<dziewczyna opa podejrzliwie ogląda swoje dezodoranty>
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
źródło: EYES
Pobierz0/10
Jest środek weekendu, a ludziom chce się takie głupoty wypisywać
Nie każdy
Sam nie jestem into takie zabawy, ale doszukiwac sie kryptohomo bo ktos chce sie pobawic w cos dzikszego niz vanilla je*anie, i to po czesci jak natura uwarunkowala rozmieszczeniem spotow w naszych cialach, samo zaleca kryptogejostwem i wyparciem
Z tym seksem naszych dziadków to się tak nie zapędzaj, wychowanie chrześcijańskie uczyło kobiety że jak mężczyzna ma potrzebę to należy mu pomóc, a że facet często ma z rana potrzebę to żeby się nie okazało że nasi dziadkowie i babcie miały s--s częściej niż nie jeden młody kasanowa i pamela z dzisiaj, po prostu nikt z tego nie robił takiej sensacji jak to się robi dzisiaj, s--s
@mirko_anonim: poszukaj kolegi, który się zgodzi