Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
TLDR Jak namówić partnerkę na stosunek analny?

Jestem z dziewczyną prawie trzy lata i od jakiegoś czasu chcę urozmaicić trochę nasze życie seksualne. Znaczy jest ono okej nie narzekam, ale wiadomo że w pewnym momencie ma się ochotę na więcej. Od paru miesięcy namawiam ją żeby spróbowała mnie zapiąć od tyłu (zabawką ofc, nie swoim własnym bo go nie ma) ale za każdym razem słyszę odpowiedź negatywną i to w takim tonie jakbym był jakimś największym zwyrolem życząc sobie czegoś takiego. Rozumiem jeszcze gdybym prosił by to ona była stroną bierną, no bo wiadomo, to potrafi boleć i nie każda jest na to gotowa. Ale w taki sposób? Jej to naprawdę nic nie powinno szkodzić.

Ostatnio to już w ogóle powiedziała że jeszcze raz to zaproponuję i zrywamy ze sobą. Taki szantaż wydaje mi się mega słaby swoją drogą. W każdym razie jak mogę sprawić że wreszcie się na to zgodzi?

#s--s #zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

🧙🏻 Prowadzę anonimowe mirko już 2 lata, ale nikt mi nie pogratuluje, bo jestem ze wsi. Wspomóż projekt

• 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 13
@mirko_anonim ku##a nie chce wnikać w szczegóły ale mam wrażenie, że coś się z facetami dzieje. Pod jakimś tematem wynikła podobna dyskusja i się okazało, że sporo facetów ma takie fantazje. Zaraz zlecą się "obiektywni centrysci" że: mordo ale każdy robi w łóżku to co chce i ch##j ci do tego. Tak, ale nie zmienia to faktu, że nie jest to next level w związku tylko wynurzenie "kryptohomoseksualizmu" pod płaszczykiem zdrowej
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 10
inspirujący-myśliciel-24: Nie namówisz. Po prostu ją to brzydzi i tyle. Mnie też brzydzą męskie odbyty i nigdy w życiu bym się nie zgodziła zapinać partnera. Sama lubię anal i nie mam problemu jak jest wykonywany na kobietach w filmach p---o, ale u facetów jest to obrzydliwe. Kojarzy mi się z seksem gejowskim, albo po prostu gwałtem na mężczyźnie. Już pominę, że nie chciałabym widzieć/czuć jakichś zapachów z takich prób.
Nie każdy
  • Odpowiedz
@mirko_anonim pierwsza część z sensem, druga o gowniakach to powodzenia, większość kobiet po urodzeniu dziecka/dzieci traci ochotę na s--s, bo partner wykonał swoje zadanie. I nie jest to ich widzimisię, tylko tak działa i zmienia się po porodzie kobiecy mózg. Dziecko na pierwszym miejscu a partner zostaje dawca pieniedzy
  • Odpowiedz
  • 1
@hukot poczekaj jak sie dowiesz gdzie facet ma punkt g

Sam nie jestem into takie zabawy, ale doszukiwac sie kryptohomo bo ktos chce sie pobawic w cos dzikszego niz vanilla je*anie, i to po czesci jak natura uwarunkowala rozmieszczeniem spotow w naszych cialach, samo zaleca kryptogejostwem i wyparciem
  • Odpowiedz
  • 0
@Pittol Facet ma punkt G tam gdzie stymulacja powoduje o----m i żadne definicje z czasopisma Bravo tego nie zmienią, więc myślę że wiesz gdzie. Jak mam ochotę na coś dzikiego polecam zabawy z kobietą a nie szukanie usprawiedliwień dla swoich preferencji.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
energiczny-wizjoner-1: @inspirujący-myśliciel-24:

Z tym seksem naszych dziadków to się tak nie zapędzaj, wychowanie chrześcijańskie uczyło kobiety że jak mężczyzna ma potrzebę to należy mu pomóc, a że facet często ma z rana potrzebę to żeby się nie okazało że nasi dziadkowie i babcie miały s--s częściej niż nie jeden młody kasanowa i pamela z dzisiaj, po prostu nikt z tego nie robił takiej sensacji jak to się robi dzisiaj, s--s
  • Odpowiedz
Ostatnio to już w ogóle powiedziała że jeszcze raz to zaproponuję i zrywamy ze sobą. Taki szantaż wydaje mi się mega słaby swoją drogą. W każdym razie jak mogę sprawić że wreszcie się na to zgodzi?

@mirko_anonim: poszukaj kolegi, który się zgodzi
  • Odpowiedz