Aktywne Wpisy

Fizyk_Dawid_Pasieka +232
#gospodarka #polska #uniaeuropejska
Polska podwoiła PKB na mieszkańca od czasu dołączenia do UE, zbliżając się do średniej europejskiej.
Polska podwoiła PKB na mieszkańca od czasu dołączenia do UE, zbliżając się do średniej europejskiej.

źródło: 1000044173
Pobierz
Pytanie rynkowe: za ile byście wystawili taki zestaw na sprzedaż? Switch jest 1. generacji.
#nintendoswitch #switch #nintendo
#nintendoswitch #switch #nintendo

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Niechęć do Niemców to połączenie:
- propagandy PRL
- nierozumienia, że Prusacy to nie to samo co np Bawarczycy albo Saksończycy, Niemcy nie są jednym narodem
- brak reparacji i rozliczenia się z historią wobec Polski wynika z tego, ze przez 50 lat byliśmy komunistyczna dyktaturą PRL sprzymierzoną z Moskwą jaka szykowała się aby zagrozić wolnemu światu
Co więcej antagonizacja stosunków Polsko Niemieckich jest dla nas obecnie wręcz ekstremalnie szkodliwa. Dlaczego prawica powiela komunistyczne mity i stara się budować poparcie na rolnikach, nisko wykwalifikowanych pracownikach fizycznych i emerytach?
Tak nie zbuduje się potęgi kraju. To to obecnie robią narodowcy i konserwatyści opiera się na błędnych założeniach i nie odpowiada obecnej sytuacji, to powielanie XX wiecznych mitów aby schlebiać prostym ludziom.
Jaki jest sens waszej polityki? Jaka jest idea?
#przemyslenia #takaprawda #polityka #niemcy #prl #prawica #konserwatysci #konserwy #4koserwy #pytanie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
💌 Nasza rozgłośnia baitowa potrzebuje Twojej pomocy! Wspomóż projekt
Synek, idea jest taka, że szwab posłał do piachu SZEŚĆ MILIONÓW polaków i nie ma w tym kraju rodziny która nie byłaby dziś liczniejsza gdyby nie z------y na froncie czy w obozie zagłady dziadek Mietek.
W tym samym czasie my mamy siedzieć cicho bo jak ktoś mi spalił moją firmę 25 lat temu to już się przedawniło i teraz trzeba się podlizywać, bo konkurencja która zbudowała się na mojej słabości teraz
https://pl.wikipedia.org/wiki/Mitteleuropa