Wpis z mikrobloga

Kiedyś należałem do wielu facebookowych grup tematycznych, które jeszcze za czasów świetności przemycały jakąkolwiek wartościową treść. Grupy o turystyce, chodzeniu po górach, podróżach - i wielu innych. Wszystkie dawno temu opuściłem i powód był tylko jeden - kobiety.

Absolutnie każda grupa na której tylko są kobiety ma ten sam problem. Jeżeli pojawiają się jakieś merytoryczne posty to zawsze są one przyćwiemanie zdjęciami bab na pierwszym planie. Kobiety są z natury atencyjne, a ten przykład empiryczny to potwierdza. Czegokolwiek nie zrobi kobieta - wyjdzie w góry, zrobi trasę na rowerze lub przebiegnie jakiś dystans - ZAWSZE zdjęcie ze swoim ryjem na pierwszym planie. Facet kiedy gdzieś jest to wrzuca konkretne zdjęcie z tego miejsca/tej rzeczy. Opisuje to coś, daje jakieś porady i wskazówki. Post kobiety? Zdjęcie swojej mordy bez żadnej treści, do którego potem w komentarzach piszą setki spermiarzy, co niszczy i zabija cały poziom grupy. #rozowepaski czy wy nie potraficie inaczej i musicie podbijać swojego rozbujałe ego?

#logikarozowychpaskow #takaprawda #zalesie #p0lka #podroze
Fekalny_okuratnik - Kiedyś należałem do wielu facebookowych grup tematycznych, które ...

źródło: obraz_2025-05-11_001803483

Pobierz
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mojeinnekonto13: nie da się wyznaczyć winnego bo płcie są po to aby się uzupełniały.
Faceci gonią za kobietki a kobiety chcą być przez nich gonione.

Opowi chodzi o to, że zamiast otrzymać konkretne informacje na grupie spotyka się z zachowaniem kobiet którego tam nie powinno być, które nie powinno być tematem danej grupy albo nie powinno odbierać uwagi
  • Odpowiedz
@Fekalny_okuratnik Trend ten zaszedł już tak daleko, że zaczęły wrzucać zdjęcia swoich ryjów nawet do ogłoszeń z usługami. Nieważne co oferują- Grafiki reklamowe, naukę języków obcych, sprzątanie, nawet k---a transport zwłok. Atencjuszka musi być na pierwszym planie bo dostanie sraczki jak nie wstawi gdzieś swojej mordy.
  • Odpowiedz