Aktywne Wpisy

salome_trzy +2

derekperek122 +44
#alfabetgieldowy
Sporo chętnych, to zaczynam zabawę od dzisiaj. Rynek zamknięty, ale zlecenie poszło.
Będę robił jedno zlecenie miesięcznie, bez konkretnego dnia w miesiącu.
Na pierwszy ogień idzie spółka AURA.US - czemu akurat to?
Bo Aura Miecza z Metina, a ja całe życie na metinie spędziłem.
Jeżeli chodzi o logo - lubię minimalizm i kolory pomarańczy i czerwony, nawet dużo ubrań mam tego koloru. W sumie tyle. XD
Sporo chętnych, to zaczynam zabawę od dzisiaj. Rynek zamknięty, ale zlecenie poszło.
Będę robił jedno zlecenie miesięcznie, bez konkretnego dnia w miesiącu.
Na pierwszy ogień idzie spółka AURA.US - czemu akurat to?
Bo Aura Miecza z Metina, a ja całe życie na metinie spędziłem.
Jeżeli chodzi o logo - lubię minimalizm i kolory pomarańczy i czerwony, nawet dużo ubrań mam tego koloru. W sumie tyle. XD
źródło: IMG_1714
Pobierz

źródło: 2e08d51e9a6669ce617c38f520e8efe5e9e7f55d34e40bd8cdec69ad26932688
PobierzWszystko zaczyna od wmawiania do głowy ludziom bzdur że to czy wygra ten czy tamten stanowi zagrożenie dla waszego życia. Nie stanowi. Rządzili i jedni i drudzy i Polska się rozwijała
@TurboDynamo: pomimo a nie dzięki. Brakowało tylko trzeciej kadencji, I domknięcia systemu przez pisowscow jak na Węgrzech. Takie wegry które były bogatsze od nas, stały sie najbiedniejszym krajem UE. Brakowało jeszcze żebyśmy wyszli UE dzięki pisowca. To by dopiero było.
@Wasky: na pewno tak by było xD te dwie partie mają ten sam program, różni je tylko przekaz medialny gdzie jedni udają tradycyjnych a drudzy oświeconych światowców.