Aktywne Wpisy

straszny_cham +222
Najbardziej gnije jak gdzieś w necie jest temat o więzieniu, uaktywniają sie prawilniaki co siedziały i licytują który bardziej siedział XD
#oswiadczenie
#oswiadczenie

_mnemonick_ +59
wytlumaczcie mi jedna rzecz, bo rozumiem, ze cos takiego mozna wziac sobie, taka nikotyne w woreczku miedzy warge i dziaslo i ok. Tylko czy to nie jest ryzykowne, glupie, wziac cos takiego na debacie, ktora ogladaja miliony? Wyglada to dziwnie, a chyba tez jest ryzyko, ze to moze wypasc, albo ze widzowie to zobacza?
nie lepiej, jak ma taki problem, przykleic jakies naklejki nikotynowe?
#debata
nie lepiej, jak ma taki problem, przykleic jakies naklejki nikotynowe?
#debata
Rower do weekendowej jazdy raczej po plaskim, mam 164cn wzrostu, nie jestem jakos mega wymagająca, ale cos rower w stylu trekkingowego. Poruszam sie aktualnie moim starym 20 letnim rowerem, więc to juz naprawdę czas na cos nowego.
Co możecie doradzić? Jeździłam na podobnym do tego i wydawał sie ok: https://sklepprosport.pl/trekking/1771-1927-rower-kross-trans-50-damski-rubin-czar-m-2022.html#/370-rozmiar_ramy-l
Rozmiar ramy raczej M. Byłam dzis w decathlonie i nie bylo nikogo kto mógłby doradzić, a sprawdzałam dwa rowery riverside i wydawały sie jakies takie plastikowe...
Dzieki z góry za pomoc
#rower #rowery
@pusssia: każdy się nada, nawet najtańsza konfiguracja posłuży kilka sezonów niezawodnie.
Im lżejszy, tym lepszy, reszta to wygląd i ew. rozmiar, żeby do piwnicy dobrze wjechał.