Wpis z mikrobloga

Fletito parobek z Suwałk dwa tygodnie w trasie i weekend w domu. Kogo ty fletito chcesz wyjaśnić? Lico wypłynie i dane niebawem to masz po robocie. Jedyną bude jaką osikasz to Azorka pod domem rodziców we wsi pod Suwałkami. „Git” z ciebie jak z sumiska. W jedynym zdaniu pachołku dwa razy sobie zaprzeczasz( ͡° ͜ʖ ͡°)
#kononowicz
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@KredensK +23
Złapanie szefito było bardzo skuteczne skoro tak szybko zdjęto film z jego zdjęciem. „Jutuby - pomocy, prześladują mnie” :D

Taki był kozak… smutne, że po tamtej stronie nie ma nikogo inteligentnego żeby choć trochę atrakcji dostarczyć dla widza

#kononowicz #patostreamy
  • Odpowiedz
@MilaKa88: smutne masz te życie tak żyć aferkami yt, biegać po tych kanałach i pluć wszędzie jadem.

PS: to zabawne, odpowiadasz na mój post i go zarazem kasujesz ( ͡° ͜ʖ ͡°)

PS2: to jak ciebie ta petunia zablokowała, to może wykup jakieś ogłoszenie w telegazecie i tam rób te rajdy?
Ten odpad naprawdę mało ma wspólnego z tagiem #kononowicz
  • Odpowiedz
@MilaKa88: Aż się musiałem zalogować po xx latach ... Po jaki uj tu wrzucasz swoje prywatne wojenki z jakimś no name? jaki to ma związek z tagiem kononowicz? się poczułaś jakaś ważna a nikogo to nie obchodzi co tu spamujesz. Weź sobie załóż swój tag i tam nawalaj te posty bo ani to związane z kononem ani to interesujace..
  • Odpowiedz