Aktywne Wpisy

PodniebnyMurzyn +110
Ej a pamiętacie tego sołtysa co wyskoczył z auta się bić? xD
Ej a pamiętacie jak lipaa robił śmieszne wpisy? xD
Ej a pamiętacie fanzouna co pisał „było” i dawał link od razu do tego co było? xD
Ej a pamiętacie typa co udawał zula co śpi ma cmentarzu i po wysępieniu kasy od wykopków rozpłynął się i usunął konto? xD
Ej a pamiętacie jak lipaa robił śmieszne wpisy? xD
Ej a pamiętacie fanzouna co pisał „było” i dawał link od razu do tego co było? xD
Ej a pamiętacie typa co udawał zula co śpi ma cmentarzu i po wysępieniu kasy od wykopków rozpłynął się i usunął konto? xD

lukaszilol +24
Wracają lata 90 ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Ukradli mi wkłady do Audi A6 C8... Z poniedziałku na wtorek, między 21:00 - 9:00
Ukradli mi wkłady do Audi A6 C8... Z poniedziałku na wtorek, między 21:00 - 9:00

źródło: WhatsApp Image 2025-05-27 at 13.08.44
Pobierz
Doradźcie proszę jakiś namiot na campingi Południowej Europy. Mam jakiś nołnejm, na głowę nie kapie ale nad ranem gorac w środku i parówa, nie da się dospać do tej 9 godziny.
Docelowo 2 osobowy ale może być większy i tak planuje wozić w samochodzie. Nie zależy mi na szybkim rozkładaniu ani jakichś innych bajerach, po prostu nie chce budzić się rano o 6 bo w środku 30 stopni.
Kasa: koło tysiaka, ale czym taniej tym lepiej.
#turystyka #camping #namiot
https://www.amazon.pl/Naturehike-Star-River-Ultralekki-2-Osobowy-Kempingowy/dp/B06Y29NGGK
Ten szary. Wytrzymał wiatr, wytrzymał całą noc deszczu. I ma dużo siateczki, co by była dobra wentylacja.