Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Adzior ale w sumie co ma mówić? Gdyby zdawała sobie sprawę z tego, że relacja z Darią jej szkodzi, to by ją zakończyła. A całe środowisko tenisowe w Polsce huczało na ten temat już lata temu, jeszcze przed erą wielkich sukcesów. I mówił o tym każdy, ja się dowiedziałem od trenerów w biednym prowincjonalnym klubie na Śląsku. I ok, przez długi czas można było uznać, że to zwykłe plotki, a Daria
  • Odpowiedz
@Adzior: a ja tak się teraz zastanawiam, że z żadnego sztabu innego tenisisty lub tenisistki nie ma takich pasywno-agresywnych wypowiedzi. Z kolei pani Iga i jej sztab to chyba zapominają, że horrendalne sumy pieniędzy które zarabiają są spowodowane zainteresowaniem kibiców i płaceniem za bilety, za sprzęt który reklamuje i inne takie. To niech się nie dziwią, że ludzie snują teorie bo od nich nie ma żadnych wypowiedzi w gorszym okresie
  • Odpowiedz
@2-aminopirydyna @Adzior Reakcja obronna, problem ze znoszeniem krytyki i podejmowaniem trudnych tematów, ale podobno od tego jest psycholog w teamie xD ja nie chcę mówić co by się o----------o jakby na Świątek i jej team spadła fala szamba jak nieraz na Sabalenkę spadała wielokrotnie (inna sprawa, że czasem słusznie, a czasem niesłusznie).
  • Odpowiedz
  • 0
@camelinthejungle: obecna sytuacja to w ogóle osobny kejs do ogarnięcia

mam ogólnie na myśli że się w nim odbijają efekty tego, że komunikacja na linii zawodnik-kibice w jakkolwiek regularny sposób tu nie funkcjonuje, a obecna sytuacja to bardzo obrazuje, bo jest kumulacją dłuższej strategii
  • Odpowiedz