Mireczki, które narzędzia samochodowe lepsze YATO czy NEO? Może polecicie jakieś inne? Nie prowadzę warsztatu, sam sobie dłubię w domu. #warsztat #mechanikasamochodowa #samochody #mechanika
@cacyyy: Ja bym trochę polemizował. Duże zestawy co prawda są duże ale są jednak okrojone. Dla przykładu te klucze płasko oczkowe to tylko przekrój 8-22. I brak np. klucza 21. Ja wolę jednak mieć osobne zestawy z nasadkami i kluczami 6-32. Do tego te wielkie zestawy są potwornie ciężkie. Wygodniej nieść osobno taki mniejszy zestaw bez kluczy, a w drugiej ręce płachtę z kompletem kluczy. No i dublujące się nasadki
Osobiście yato odradzam, zbyt wiele razy mnie zawiodły. Neo jest spoko. Z innych, które mogę polecić poza king tony i honiton, jest jeszcze farys, corona i jonnesway.
#zwiazki #film #filmnawieczor Polecicie jakiś film do obejrzenia z panną? Coś zmysłowego, z nutką erotyki i dobrze by było aby nie był to gniot w atylu greja czy 365 dni.
Nie prowadzę warsztatu, sam sobie dłubię w domu.
#warsztat #mechanikasamochodowa #samochody #mechanika
Do tego te wielkie zestawy są potwornie ciężkie. Wygodniej nieść osobno taki mniejszy zestaw bez kluczy, a w drugiej ręce płachtę z kompletem kluczy. No i dublujące się nasadki
Neo jest spoko.
Z innych, które mogę polecić poza king tony i honiton, jest jeszcze farys, corona i jonnesway.
Komentarz usunięty przez autora