Aktywne Wpisy

r5678 +142
#thelastofus #seriale #heheszki
Ludzie mówią, że zła aktorka.. wprost przeciwnie. Pasuje do każdej roli
Ludzie mówią, że zła aktorka.. wprost przeciwnie. Pasuje do każdej roli

źródło: gdg2g444
Pobierz
haloczymnieslychac +246
#zwiazki
Dzisiaj koleżanka do mnie zagadała, rozmowa zaczęła się kręcić, ja zestresowany. Ona widać, że doświadczona i stara się jakoś moderować gadkę. Temat schodzi na jej starego. Okazuje się, że pracuje w psiarni i jest tam jakimś detektywem. No i o co pytam zestresowany ja? Zapytałem kur.wa z pełną powagą, czy ma lupę...
Dzisiaj koleżanka do mnie zagadała, rozmowa zaczęła się kręcić, ja zestresowany. Ona widać, że doświadczona i stara się jakoś moderować gadkę. Temat schodzi na jej starego. Okazuje się, że pracuje w psiarni i jest tam jakimś detektywem. No i o co pytam zestresowany ja? Zapytałem kur.wa z pełną powagą, czy ma lupę...
JESTEM DOSŁOWNIE BOGIEM, JESTEM NIEŚMIERTELNY, NA ZIEMI WSZYSTKO MI WOLNO, NIGDY NAWET NIE PONIOSĘ KONSEKWENCJI, LATAM NA METYLOFENIDACIE, PREGABALNIE, BAKLOFENIE, ETANOLU I DO TEGO TABACZKI W C--J, JESTEM SOCJOPATĄ I NIHILISTĄ JESTEM DOSŁOWNIE IDEAŁEM 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ🤙 (。◕‿‿◕。)
KOCHAM WAS 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
#przegryw #metylofenidat #narkotykizawszespoko #tabaka #gownowpis #euforia #pregabalina #baklofen
źródło: APUSEATSSILICA
Pobierzźródło: images
Pobierzźródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz