Aktywne Wpisy

pasta_alla_carbonara +706
Angielski The Sun to jednak ma doświadczenie w robieniu zdjęć swoim rodakom na zadymach piłkarskich, takich to z przyjemnością pooglądać :D
#wroclaw
#wroclaw

źródło: chelsea-fans-clash-real-betis-998751311
Pobierz
curiousboi +389
Maluję zuka wałkiem i Śnieżka do metalu, k---a jak z fabryki xD #samochody #fso #zawszegratem #motoryzacja

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
- główni bohaterowie - sami ludzie
- Imperium, wiem było rasistowskie i tylko ludzi dopuszczano do służby (wyjątek: Admirał Thrawn)
- planeta Ferrix - sami ludzie
- więzienie na Narkina 5 - sami ludzie (swoją drogą gdzie Imperium więziło skazańców z inncyh ras?)
- w drugim sezonie już trochę lepiej ale obcy są gdzieś tam w tle a fabuła skupia się na przedstawicielach Homo Sapiens
Z jednej strony może to być kwestia budżetu, serial nie dostał go za wiele + nie trzeba inwestować w CGI czy gumowe stroje a z drugiej, czyżby ludzie byli aż tak dominującym gatunkiem w odległej galaktyce?
#starwars #gwiezdnewojny #andor
@No_mad: Też mam z tym problem, zwłasza przy uwzględnieniu rasistkowskich zapędów Imperium Galaktycznego, a w pierwszym sezonie byłem mocno zdziwiony, że w tym pierdlu byli sami ludzie, nawet słaby Akolita uwględnił więcej ras i wyeksponował te mniej rozpoznawalne.