Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 152
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Zadbana trzydziestolatka potrafi zawstydzić figurą i ogólną atrakcyjnością ulaną

@Cicholot: no super, ale kazda nie ulana 20 będzie 10x bardziej atrakcyjna niż najatrakcyjniejsza 30+
I to nawet wtedy, jeśli skupimy się głównie na charakterze
  • Odpowiedz
Solidne 7/10 mi wystarcza, choć byłem w związku nawet z taką 9.5/10.

@Cicholot: Ziom ale wiesz że 9.5 z racji samego wyglądu byłaby już bardzo znana? Bo to praktycznie ideał, to że twoja Kaśka która nie jest gruba i się ładnie umaluje nie oznacza że jest 8-9 na 10 tylko max 6 XD.
  • Odpowiedz
@ka-lol: no niezbyt, pamiętam niektóre starsze koleżanki czy znajome i część z nich jako nastolatki i 20 paro latki były średnie. Z wiekiem, poczuciem stylu i pewności siebie oraz pieniędzmi są top i jako 30 latki są dużo bardzie atrakcyjne niż moje 22,23 letnie koleżanki.
  • Odpowiedz
no niezbyt, pamiętam niektóre starsze koleżanki czy znajome i część z nich jako nastolatki i 20 paro latki były średnie. Z wiekiem, poczuciem stylu i pewności siebie oraz pieniędzmi są top i jako 30 latki są dużo bardzie atrakcyjne niż moje 22,23 letnie koleżanki.

@darknightttt: same plusy młodych lasek podajesz - to znaczy, że teraz typiarka jest ok ale bez szału (mniejsza konkurencja) + jest młoda tj. ma energię życiową
  • Odpowiedz