@DeXteR25: posiadanie czlowieka, ktory moze w przyszlosci zabic wiele osob tez powinno byc ograniczone. Pochwy powinny miec klucz zabezpieczajacy przed dzikimi penisami.
@mk321: nie, pies nie siada automatycznie, chyba ze dobrze wytresowany. Mialem wiele dronow, budowalem juz w 2016, pozniej latalem 250 a ostatnio DJI. Teraz nie mam zadnego, co nie oznacza ze sie nie znam. Masz jakies urojenia cwaniaczku ¯\(ツ)/¯
@mk321: na przykładzie dji, jak zgubi zasięg to nie ląduje gdzie popadnie tylko wraca do punktu startowego. Więc można powiedzieć że to taki bardzo wychowany pies, co grzecznie wraca do ciebie i siada przy Tobie
@mk321: na przykładzie dji, jak zgubi zasięg to nie ląduje gdzie popadnie tylko wraca do punktu startowego. Więc można powiedzieć że to taki bardzo wychowany pies, co grzecznie wraca do ciebie i siada przy Tobie
Tylko dron zrobi dokładnie to co ma zaprogramowane (wróci albo wyląduje). A nawet najgrzeczniejszemu psu coś odbije, poleci za sarną, za kotem lub rzuci się na jakiegoś rowerzystę lub dziecko.
@DeXteR25: to wszystko co jest wymienione przy dronie można zrobić w godzine, łącznie z zakupem drona... i też nikt tego nie sprawdza. A psy chyba też trzeba rejestrować i płacić od nich podatek
Jak dron gubi zasięg, to automatycznie ląduje.
@mk321: lol, a wiesz że poza DJI też są inne drony?
@DeXteR25 większość dronów jest produkowanych do 249 g bo od 250 g obowiązują jakiekolwiek obowiązki. Nawet te za kilka tysięcy dji mają 249 g.
A i od razu uprzedzę. Tak na prawdę nie potrzebne są żadne uprawnienia, nie wciskać mi tu kitu ( ͡º͜ʖ͡º) kupujesz i latasz. Lot możesz zgłosić w aplikacji ale 99% tego nie robi w tym ja ( ͡º͜ʖ
@DeXteR25: b--ń palna powinna już być łatwiej do uzyskania niż pies tego typu po pistolet sam z siebie nie wystrzeli a chodzenie albo co gorsza mieszkanie z przedstawicielem rasy agresywnej jest jak chodzenie z kostką semtexu i zapalnikiem którym steruje algorytm: forever { sleep(200s) if(rand(odds(1/36)) trigger() }
#drony #psy #heheszki
źródło: temp_file6881504432336198537
Pobierz@I-____-I: No nie wiem. Czy pies ma pilota?
Te regulacje z dronami zresztą również.
Jak dron gubi zasięg, to
@I-____-I: dr Dolittle na wykopie xD
Trzeba mieć pozwolenie na posiadanie psa tej rasy.
Tylko dron zrobi dokładnie to co ma zaprogramowane (wróci albo wyląduje). A nawet najgrzeczniejszemu psu coś odbije, poleci za sarną, za kotem lub rzuci się na jakiegoś rowerzystę lub dziecko.
@mk321: lol, a wiesz że poza DJI też są inne drony?
A i od razu uprzedzę. Tak na prawdę nie potrzebne są żadne uprawnienia, nie wciskać mi tu kitu ( ͡º ͜ʖ͡º) kupujesz i latasz. Lot możesz zgłosić w aplikacji ale 99% tego nie robi w tym ja ( ͡º ͜ʖ
Takimi glupimi komentarzami mozemy sie wymieniac bez konca XD
forever {
sleep(200s)
if(rand(odds(1/36)) trigger()
}
No i właśnie tu