Aktywne Wpisy

daoskar88 +117
Właśnie doświadczyłem na własnej skórze czegoś o czym tylko czytałem w internecie. Jestem w szoku jak mogło dojść do takiej sytuacji, a gdyby mnie nie było w domu i szybka reakcja to co by mogło sie stać nawet nie chce myśleć.. Obudził dym i nieprzyjemny zapach, dym wydobywający sie z pod szafki tv. Okazało sie, ze dym wydobywał sie z okolicy wtyczki.
Dekoder TV kablowej zapalił sie sam.
Model dekodera ADB-3830CD
Jeśli jeszcze
Dekoder TV kablowej zapalił sie sam.
Model dekodera ADB-3830CD
Jeśli jeszcze

źródło: temp_file3623388973866270311
Pobierz
njay +128
#kupujcopolskie
Musztardy - które marki są polskie, a które zagraniczne? Jeśli zdarza wam się stać przy półce sklepowej i zastanawiać się nad tym, poniżej lista specjalnie dla Was.
Zachęcam do kupowania polskich produktów, wspierajmy naszą gospodarkę na skalę swoich możliwości, czyli w zakupach codziennych!
Musztardy - które marki są polskie, a które zagraniczne? Jeśli zdarza wam się stać przy półce sklepowej i zastanawiać się nad tym, poniżej lista specjalnie dla Was.
Zachęcam do kupowania polskich produktów, wspierajmy naszą gospodarkę na skalę swoich możliwości, czyli w zakupach codziennych!

źródło: temp_file8322218514624550640
Pobierz
Otóż wg niego to kultura jest winna, media zle piszo o dzieciach i elo pora na CSa
Nikt nie liczy na rewolucyjne recepty, a po prostu działanie które zatrzyma spadek i odwróci trend, żeby z tego 1.03 zaczęło robić się 1.04 i powoli szło w górę
Memcen natomiast akceptuje taki stan rzeczy i nie wiem co on mysli, że cenzurę wprowadzi i zakaże pisać glupot w gazetach? XD
Serio pomyślcie jak od dal d--y w tym pytaniu o fundamentalny problem
#debata #polityka #sejm
źródło: 1000067635
Pobierz@mam_spanko: tak a o co chodzi, jak głupie lewaki przestaną pisać o tym że rodzicielstwo jest ciężkie to ludzie zaczną robić sobie dzieci w wynajmowanych kawalerkach 30m2 pracujac na smieciowkach xD
Pewnych zmian kulturowych nie da się zatrzymać, ale to nie znaczy że trzeba jak doktur mentzen rozłożyć rece i patrzeć jak wszystko zdycha
@mam_spanko: ta i jeszcze dopłacić 2000+ a i tak by dzieci nie było
Tyle, ze Sławula sie na tym etapie zatrzymal, co przyciaga chlopkow roztropkow.
Nie ma w tym spojnosci, zadnej glebi, ot recepty wujka Staszka - wyjdzmy z Unii i zbudujmy potege. To wszystko podlane gestym sosem katolickiego fanatyzmu i faszyzmu.
Katastrofa demograficzna jest już faktem, w zasadzie nie możemy nic już zrobić. 20-30 lat temu trzeba było myśleć.
Na koniec kolejny fakt który każdy sam może sprawdzić czyli to ze Norwegia i inne socjalne i bogate kraje o których standardowy mapet wykopek myśli
Dzieci są drogie. Tylko kiedyś jak miałeś g---o, i musiałeś dać 50% tego gówna na wychowanie, to dużo nie traciles. Dzisiaj już ludzie trochę mają, i boją się to stracić bo widzieli ile na to zapieprzali. I jednak ciężko znowu się zdecydować żeby n---------ć jak p------y przez najbliższe 20 lat, żeby mieć dzieciaka.
Plus kulturowa mieszanie
Nawet k---a to, że ludzie mają po domach coraz więcej psów, których nie traktują jako żywy dzwonek do drzwi ma zły wpływ, po pozwala na zaspokojenie tych instynktów macierzyńskich na zwierzętach właśnie, a nie dzieciach. Mój dziadek (rocznik 38) to by się w łeb puknął, jakby miał trzymać jakieś zwierze w domu. To byłoby coś nie do pomyślenia. A teraz ten odsetek jest skrajnie inny. I jak kiedyś większość by
@mam_spanko @let_it_be oczywiście że to wina kultury i zusu. Mamy najlżejsze czasy do życia w historii ludzkości. Ja się wychowałem w domu w którym mieszkały 3 pokolenia.
No i co po dzieci skoro są emerytury państwowe?
Mam mieć dzieci po to żeby pracowały na wasze emerytury? A wy za zaoszczędzone pieniądze i czas możecie żyć