Wpis z mikrobloga

Pan Chińczyk przysłał projektor laserowy źeby go zrecenzować a ja debil go rozebrałem ( ͡º ͜ʖ͡º)

No może nie taki debil bo tylko jedna śrubka została a sam projektor działa po dostaniu się w moje ręce ale recka z innej perspektywy, bardzo ciekawiło mnie wnętrze takiego projektora i nie zawiodłem się.
Jak tylko będą się zgadzały wyświetlenia to może pojawi się wyższy model i dokonam kompletnego rozłożenia mechanizmu generowania światła widzialnego

#chinskiecuda #elektronika #ciekawostki #majsterkowanie

https://www.youtube.com/watch?v=8_M3_guMJC0&t=542s
PanSlon - Pan Chińczyk przysłał projektor laserowy źeby go zrecenzować a ja debil go ...
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 30
ten portal i tak do niczego innego się nie nadaje

@Pan_Slon: filmik fajny ale buc jestes wiec łapka w dół i gin w czeluściach internetu
  • Odpowiedz
@Pan_Slon: Zrobiłem screen w myśl - w internecie nic nie ginie.
Tak jakbyś przez przypadek się wybił niech widzowie wiedzą jaką maskę zakładasz dla pieniędzy.

Powodzenia
  • Odpowiedz
  • 0
@StaraSzopa: lol, niby dlaczego mam się smucić? nagrałem sobie wideo, został mi fajny projektor, nagrywałem sobie z dziewczyną, wyszła tutaj gównoburza a plusiki się zgadzają. Pomiędzy byłem nawet na SOR z moim 4 latkiem i też już wszystko OK, no pogoda jest kiepska tylko
  • Odpowiedz
@Pan_Slon: ja tam lubię sobie pooglądać jak coś wrzucasz i cieszę się, że to robisz, zaraz będę oglądał. Jak coś nagrasz to dawaj znać tutaj
Z portalem i że tu się tylko spamuje to ja się nie zgodzę, albo przynajmniej nie chciałbym się zgodzić bo niestety widać co jest na głównej czy w gorących itd.
No ale trzeba pamiętać, że to jest portal gdzie każdy może coś napisać, więc jak
  • Odpowiedz