Wpis z mikrobloga

• 8
@Lukardio: szybciej by mi zajęło od zera zrobienie kraftowej tortilli, przesmażenie mięsa na patelni grillowej i skrojenie warzyw + jakiś sos na bazie jogurtu naturalnego xD
  • Odpowiedz
Ale debile.

@Nowystaryziel: ale dlaczego? Bo sobie stoją w kolejce nikomu nie szkodząc i nie wpływając w żadnym stopniu na życie innych osób, a już tym bardziej twoje?

Nie, debile to ludzie, którzy nazywają ich debilami.
  • Odpowiedz
stać w kolejce do kebaba xd

@Laaq: Tak totalnie szczerze. Najlepsze jest to, że dookoła masz multum innych miejsc gdzie możesz coś zjeść nawet masz Burger Kinga i Maka.
  • Odpowiedz
@WOWMichal: mnie tez, zarcie dla plebsu. Wystarczy odwiedzic fancy kawiarnie i wcisnac jakis kawiorek na sniadanko zdrowo a nie od bladego switu stac bo jakies ciezkostrawne badziewie dla zwierzat z krajow 3 swiata
  • Odpowiedz
@Lukardio: czy ja dobrze rozumiem, ze ten slawny kebab korzystajac ze swojej slawy zalozyl siec sygnowana swoja nazwa i ludzie mysla ze w tej nowej miejscowce w ktorej pracuja zupelnie inni ludzie kebab bedzie tak samo dobry?
  • Odpowiedz
  • 10
@Krupier:

to nie jest żarcie dla podludzi

To jest żarcie dla podludzi. Żeby w naszym kraju kebab zrobić z mięsa, a nie masy jak na parówki albo nuggetsy, to by musiał kosztować pewnie ze 40 złotych. Większość kosztuje połowę z tego, więc możesz się domyślić co jest w środku.
  • Odpowiedz