Aktywne Wpisy

njay +195
#kupujcopolskie <-- tag autorski
Dzisiaj zapraszam na przegląd rynku chipsów ziemniaczanych i chrupek kukurydzianych. Które marki dostępne w sklepach są polskie, a które zagraniczne? Odpowiedź jest druzgocąca. Na polskim rynku NIE MA ani jednej firmy z polskim kapitałem, która produkuje chipsy ziemniaczane. Szukałem długo, nie udało się znaleźć żadnej takiej marki, nawet regionalnej, kraftowej. Pola podaje trzy takie marki: Chipsy Lewiatan, Big Snack (marka własna Dino) i chipsy Beskidzkie. Odezwałem
Dzisiaj zapraszam na przegląd rynku chipsów ziemniaczanych i chrupek kukurydzianych. Które marki dostępne w sklepach są polskie, a które zagraniczne? Odpowiedź jest druzgocąca. Na polskim rynku NIE MA ani jednej firmy z polskim kapitałem, która produkuje chipsy ziemniaczane. Szukałem długo, nie udało się znaleźć żadnej takiej marki, nawet regionalnej, kraftowej. Pola podaje trzy takie marki: Chipsy Lewiatan, Big Snack (marka własna Dino) i chipsy Beskidzkie. Odezwałem

źródło: temp_file8010638157438241291
Pobierz
Piotrek7231 +570
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Za chwilę będę musiał ogrzewanie uruchomić
#pogoda #europa #polska #poznan
Odbierasz młodym pokoleniom możliwość zaznania jazdy na nartach czy taniej zabawy samochodem
Europa leży na podobnej szerokości geograficznej co znana z zimna i śniegu Kanada, jednak mamy sporo cieplejszy klimat dzięki ciepłemu Prądowi Zatokowemu (Golfsztrom). Topniejące lodowce sprawiają, że do prądu dostają się masy zimnej wody, ochładzając go. Czyli pomimo tego, że globalnie jest cieplej, u nas może być zimniej, bo nam zalewa "kaloryfer".