Wpis z mikrobloga

@patatier: kłamiesz.

Po pierwsze wysiedlenie Marszałkowskiej 66 miało miejsce w 2023 roku, nie w 2020, po drugie ona i tak była na wpół opróżniona PRZED akcją wysiedleniową, po trzecie lokatorzy dostawali lokale z zasobu gminy Śródmieście.

Po czwarte to nie wiem jak sobie wyobrażasz robienie generalnego remontu CAŁEJ kamienicy ze starszymi lokatorami w środku. Znaczy, ja wiem że pisior to by babcię w pyle i bez wody trzymał, ale na
  • Odpowiedz
@GrimesZbrodniarz: urodziłem się na blokach i umiem rozpoznawać ludzi, to jak nic mentalnie i zachowania typowy Sebastian, zresztą widać po zainteresowaniach, PiS i PO naprawdę są dogadani żeby wymieniać się co kadencję albo dwie i nie dopuścić nikogo innego bo nie wierzę, że oni celowo go dopuścili wiedzac, że i tak nie ma żadnych szans
  • Odpowiedz
Tuskowe k---y. Powtarzam, Trzaskowsko-Waltzowe k---y spaliły żywcem Jolantę Brzeską, która walczyła o prawa mieszkańców, których PO chciało wykopać na bruk. I

@LeP_: Co prawda przez łosiem lat Ziobro nie znalazł na to dowodu, a poszlaki wskazują na jednego pana od handlu roszczeniami co go sądzono za coś zupełnie innego (i to za Tuska sądzono), ale patoprawica powie każde kłamstwo, byle przykryć złodziejstwo ich kandydata.
  • Odpowiedz