Aktywne Wpisy

maikeleleq +24
Wczoraj dostałem taką wiadomość od mamy, wuja od 4 miesięcy walczył z rakiem który rozprzestrzenił się momentalnie po organach… Nie wiem co jest grane ale ostatnio wokół mnie choruje tyle osób na raka że to jest niepojęte
- przyszły teść glejak
- sąsiad rak jelita
- znajomy ze wsi obok też trzustka
- dwóch ojców moich znajomych też zmarło na raka
Wszyscy w podobnym wieku czyli okolice 50/60 lat, efekt Czarnobyla czy
- przyszły teść glejak
- sąsiad rak jelita
- znajomy ze wsi obok też trzustka
- dwóch ojców moich znajomych też zmarło na raka
Wszyscy w podobnym wieku czyli okolice 50/60 lat, efekt Czarnobyla czy
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Nacho_Libre +13
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

Świetnie, mają nowe mieszkania, które nie potrzebują remontów
źródło: temp_file2947519838902718183
PobierzPo pierwsze wysiedlenie Marszałkowskiej 66 miało miejsce w 2023 roku, nie w 2020, po drugie ona i tak była na wpół opróżniona PRZED akcją wysiedleniową, po trzecie lokatorzy dostawali lokale z zasobu gminy Śródmieście.
Po czwarte to nie wiem jak sobie wyobrażasz robienie generalnego remontu CAŁEJ kamienicy ze starszymi lokatorami w środku. Znaczy, ja wiem że pisior to by babcię w pyle i bez wody trzymał, ale na
@patatier: Więc jak widzisz, twoje info o umowach z 2020 na rok nie bardzo koresponduje z realem, panie "nie popieram pisu".
https://um.warszawa.pl/-/fakty-w-sprawie-marszalkowskiej-66
źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora