Aktywne Wpisy

naokimistrzapjo +83

mirko_anonim +37
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Różowy pasek kręci mi dym, że dostała za mały bukiet ode mnie z okazji obrony (9 długich róż), bo napatrzyła się na psiapsi która dwa dni wcześniej dostała taki wypasiony ogromny bukiet od swojego oskarka. Mi jakoś przykro, bo chciałem jej sprawić przyjemność, a okazało się, że rozmiar jednak ma znaczenie
#logikarozowychpaskow #zwiazki #logikaniebieskichpaskow
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
Różowy pasek kręci mi dym, że dostała za mały bukiet ode mnie z okazji obrony (9 długich róż), bo napatrzyła się na psiapsi która dwa dni wcześniej dostała taki wypasiony ogromny bukiet od swojego oskarka. Mi jakoś przykro, bo chciałem jej sprawić przyjemność, a okazało się, że rozmiar jednak ma znaczenie
#logikarozowychpaskow #zwiazki #logikaniebieskichpaskow
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
W sumie charakter morderstwa wskazuje, że coś nie tak z głową, sprawdzili nie był po alko, narkotyków też nie znaleźli.
#mieszko #morderstwo #policyjne
Zaznaczył, że z wyjaśnień, które złożył podejrzany nie wynika, żeby planował tę zbrodnię, że na taki pomysł wpadł tuż przed zabójstwem. Przyznał też, że pracownica UW była przypadkową ofiarą.
Prok. Kowalczyk pytany, czy podejrzany wyraził skruchę odpowiedział,
@Rasteris: to nie wyklucza bycia pod wpływem. Badane są tylko najpopularniejsze substancje, a jest masa RC powodująca psychozy.
A był taki eksperyment gdzie całkowicie zdrowi ludzie zostali wysłani do psychiatryka i potem mieli problem się z niego wydostać xD
Prawdziwa strategia by kogoś zabić i nie zostać ukaranym to zabić