Wpis z mikrobloga

kurde trochę przykro się to czyta mając mniej niż 170

@Dueil_angoisseus: gdybys mial 175 cm to tak samo by Cie postrzegaly, kobiety brzydza sie facetami < 180 cm i jesli juz maja takich beciakow to tylko dla kasy, ze strachu przed samotnoscia i z szeroko rozumianego rozsadku, ale seksu to oni nie maja (one z chadami z tindera juz tak)
  • Odpowiedz
@git_commit niby tak ale jednak wzrost poniżej 170 to kalectwo w dzisiejszych czasach i na to powinien być jakiś zasiłek bo dramatycznie uniemożliwia jakikolwiek rozwój społeczno-rodzinny.

Z resztą nie ma co się dziwić takie czasy więc jedyne co taki facet otrzyma to za szczytna rola bankomatu
  • Odpowiedz
@Dueil_angoisseus: mam 30 lat. Body count ponad 30 (ale nie jestem z tego dumny, dzisiaj wiem że to było tylko po to żeby sobie udowodnić ze mogę mieć onsy i fbw, myślałem że będę taki fajny), byłem w 2 super związkach które kończyłem, teraz jestem z cudowna kobieta z którą chce wziąć ślub, a ona we mnie wpatrzona jak w obrazek
  • Odpowiedz
@git_commit
Osoby o takim wzroście nie będą przyjmowane do zawodów związanych z obsługą klienta, do handlu czy tam gdzie trzeba wyglądać po za tym taka osoba nie stworzy rodziny.

@greenbong czyli albo trolluejsz albo dobrze wybrałeś zawód bo co innego jak masz te 170 kilka jak Messi a co innego jak Mareczek za średnią
  • Odpowiedz
@Dueil_angoisseus sa tez zawody gdzie nie trzeba wygladac, a co do zalozenia rodziny to przeciez sam siebie musisz utrzymac wiec i tak pojdziesz do pracy. Chyba nie chcesz pasozytowac na spoleczenstwie i siedziec na zasilku?
  • Odpowiedz