Aktywne Wpisy

klocus +110
Znalazłem zrzut ekranu z mojego komputera. Rok 2007/2008. Oczywiście wszystko legalne było ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#nostalgia #gimbynieznajo #windows
#nostalgia #gimbynieznajo #windows

źródło: zielony pasek
Pobierz
I'm back! Więc będzie krótkie expose.
Ukrzyżowana również za Was, pod moderacją wykopu zostałam umęczona i pogrzebana. Zmartwychwstałam dnia trzeciego jak oznajmia Pismo. Wstąpiłam do nieba; siedzę po prawicy Czerwonego Galaktycznego Wędrowca. Po mojej lewicy zasiada Niebieska Wiodąca Moc. Przez życie prowadzi mnie Białe Rytmiczne Zwierciadło.
Przez 11 lat byłam tu pod nickiem RegierungsratWalterFrank. Po aferze moderacja w końcu zdecydowała się na coś, od czego powinna zacząć - napisać, zasugerować zmianę nicka,
Ukrzyżowana również za Was, pod moderacją wykopu zostałam umęczona i pogrzebana. Zmartwychwstałam dnia trzeciego jak oznajmia Pismo. Wstąpiłam do nieba; siedzę po prawicy Czerwonego Galaktycznego Wędrowca. Po mojej lewicy zasiada Niebieska Wiodąca Moc. Przez życie prowadzi mnie Białe Rytmiczne Zwierciadło.
Przez 11 lat byłam tu pod nickiem RegierungsratWalterFrank. Po aferze moderacja w końcu zdecydowała się na coś, od czego powinna zacząć - napisać, zasugerować zmianę nicka,
źródło: IMG_9211
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
źródło: fposter,small,wall_texture,product,750x1000
PobierzI najgorsze jest to że to prawda co ona pisze i tak o nas myślą
To albo macie 40+ albo jesteście bogaci
Komentarz usunięty przez moderatora
@Dueil_angoisseus: gdybys mial 175 cm to tak samo by Cie postrzegaly, kobiety brzydza sie facetami < 180 cm i jesli juz maja takich beciakow to tylko dla kasy, ze strachu przed samotnoscia i z szeroko rozumianego rozsadku, ale seksu to oni nie maja (one z chadami z tindera juz tak)
Z resztą nie ma co się dziwić takie czasy więc jedyne co taki facet otrzyma to za szczytna rola bankomatu
@Dueil_angoisseus: dlaczego? W czym niski wzrost uniemozliwia Ci pojscie do pracy?
Komentarz usunięty przez moderatora
@136_konto_dam2k01: wspolczuje takich doswiadczen
Osoby o takim wzroście nie będą przyjmowane do zawodów związanych z obsługą klienta, do handlu czy tam gdzie trzeba wyglądać po za tym taka osoba nie stworzy rodziny.
@greenbong czyli albo trolluejsz albo dobrze wybrałeś zawód bo co innego jak masz te 170 kilka jak Messi a co innego jak Mareczek za średnią