@miloszy: ty tak poważnie jeszcze wierzysz w wywracanie stolika przez Mentzena który właśnie pierwszy raz złamał, cytuję, pakt o nieagresji z PiSem, czy jesteś za opcjami dla koneserów typu Maciak? ( ͡°͜ʖ͡°)
@Wap30: to w co wierzę to moja sprawa, natomiast pytam czy zandberg wierzy w to co sam mówi, czy po prostu walczy o 5% , czyli subwencję, platformę do głoszenia własnych poglądów e sejmie ale za to żadnej odpowiedzialności, bo do rządu nie wejdzie (żaden rząd nie da 9% PKB na służbę zdrowia, jeśli to dla niego jest warunek konieczny, to nie ma szans na jak zrealizowanie)
@miloszy: myślę że wierzy że to dobry kierunek, a nie wierzy w praktyczną możliwość realizacji, szczególnie szybkiej, tego planu w 100%. Nie wiem czemu akurat tę kwestię przywołujesz, bo kandydata który miałby jedynie realistyczne postulaty nie ma
@miloszy no tak, tylko memcen może zniszczyć duopol!!! A wiesz, że według badań to właśnie Zandberg ma większe szanse na zniszczenie duopolu? Lepiej przemyśl swoje wybory ( ͡º͜ʖ͡º)
#wykopaka Czy wypada parze która chce jeść zdrowo i zrzucić kilka kg zrobić trolllowo pieroga z filcu? ( ͡º͜ʖ͡º) Kuwa, obiecałam że będzie moje rękodzieło w paczce i będzie (╯°□°)╯︵┻━┻
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz@Pierbattista_Pizzabella: jeżeli lubisz PRL xD
@miloszy: ty tak poważnie jeszcze wierzysz w wywracanie stolika przez Mentzena który właśnie pierwszy raz złamał, cytuję, pakt o nieagresji z PiSem, czy jesteś za opcjami dla koneserów typu Maciak? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@miloszy: myślę że wierzy że to dobry kierunek, a nie wierzy w praktyczną możliwość realizacji, szczególnie szybkiej, tego planu w 100%. Nie wiem czemu akurat tę kwestię przywołujesz, bo kandydata który miałby jedynie realistyczne postulaty nie ma
A wiesz, że według badań to właśnie Zandberg ma większe szanse na zniszczenie duopolu? Lepiej przemyśl swoje wybory ( ͡º ͜ʖ͡º)
Komentarz usunięty przez moderatora