Wpis z mikrobloga

kurde serio się nie da więcej wycisnąć naturalnie, przecież to jest żenada

@dziurawy_klapek : nie wiem jaka jest ranga tych zawodów, ale oceniając po tym, że co najmniej trzech typów przekracza tam 15% BF a jeden ma z sześć dych na karku - raczej niezbyt prestiżowa. Niski natural z topową genetyką będzie wyglądał jak Jeff Nippard i to jest pewnie blisko genetycznego maksa, na pewno nie ta plaża na zdjęciu.
Charz - > kurde serio się nie da więcej wycisnąć naturalnie, przecież to jest żenada ...

źródło: hqdefault

Pobierz
  • Odpowiedz
@raszko754: zabawne to jest jak w trójboju naturale czasem potrafią wykręcać chore wyniki w poszczególnych bojach, które nie odbiegają aż tak strasznie od sterydzików, natomiast w kulturystyce jak postawić obok zawodowego nabombionego prosa i tego typu chłopaczków (zawodowych naturali xD) to normalnie jak dwa różne gatunki, a nie tacy sami ludzie. Beka z męskich wyborów miss w majtkach.
  • Odpowiedz
@In_thrust_we_trust: a skąd u Ciebie ta pewność? Koleś ma 165 cm i na tym zdjęciu waży ok 75 kg. To nie są jakieś ekstremalne proporcje które wyjeżdżają poza naturalny zakres. Nie wspominając, że w okresie startowym przechodził badania antydopingowe z wynikiem negatywnym.
  • Odpowiedz
@raszko754: źle to napisałem, chodziło mi że Will i inni ludzie tam są normalni i nie widzę żenady, określanie tego żenada przez formy kolesi na b----e to jest dopiero żenada
  • Odpowiedz
@Charz Ostatnio Nippard robił eksperyment czy da się jeszcze po 15 latach trenowania dodać mięcha i jak widać da się, po prostu u naturali budowanie mięcha po pewnym czasie zaczyna iść jak krew z nosa.

Teraz w naturalnej kulturystyce furorę robi Hussein Fahrat, ale to taka genetyka że pewnie jakby w wskoczył na b---ę to byłaby szansa na Olympia.
Murkly - @Charz Ostatnio Nippard robił eksperyment czy da się jeszcze po 15 latach tr...

źródło: 9d3a70fb9fdd40979bdb6434eec358635b3d696593524c889ec6c819f7ec3aea

Pobierz
  • Odpowiedz