@Vader-Poland: Nie mam porównania bo to mój pierwszy motocykl i przejechane dopiero kilka stówek ale to co na pewno bym zmienił to: 1. Oprogramowanie wyświetlacza - paskudne grafiki, brak wskazania spalania, brak android auto (nie wiem czy w innych moto jest). Jest screen mirroring dzięki czemu można odpalić mapy googla i yanosika. 2. Kanapa tak średnio wygodna ale to może być tylko moje odczucie (jestem wysoki) 3. Brak centralnej podstawki.
@gosvami: Jedna z najlepszych temperatur. Lepiej ubrać się turystycznie i polatać bez smażenia od asfaltu, czy silnika, niż gotować się w 35. Chociaż majówka w tym roku była idealna 20-23 stopnie, słońce i wiatr.
#motocykle
źródło: temp_file6692597159547837600
Pobierz1. Oprogramowanie wyświetlacza - paskudne grafiki, brak wskazania spalania, brak android auto (nie wiem czy w innych moto jest). Jest screen mirroring dzięki czemu można odpalić mapy googla i yanosika.
2. Kanapa tak średnio wygodna ale to może być tylko moje odczucie (jestem wysoki)
3. Brak centralnej podstawki.
@gosvami: Jedna z najlepszych temperatur. Lepiej ubrać się turystycznie i polatać bez smażenia od asfaltu, czy silnika, niż gotować się w 35. Chociaż majówka w tym roku była idealna 20-23 stopnie, słońce i wiatr.
Taki unowocześniony v-strom ten chinol. Ładny, życzę bezawaryjnego użytkowania.
Apdejtuj jak się sprawuje. Te grafiki wyświetlacza serio paskudne, no i grzanie d--y mogłoby mieć regulację.
I quickshifter up-down