Wpis z mikrobloga

@justAnotherOne: Sakiewicz brał lekcje robienia paździerzowej telewizji od Solorza, tam w latach 90 nie było lepiej, nawet telepromptera nie mieli i wiadomości do ok. 1998 roku czytali z kartki xD Sam Polsat miał ksywę zupa grzybowa ze względu na żółtobrązową poświatę jaka towarzyszyła większości produkcji własnych :D
  • Odpowiedz
@justAnotherOne: ja nie widzę takich rzeczy. Największa ironią losu jest to że u nich dowiedziałem się najwięcej o kandydatach :D, bo były debaty :D, super ekspres kolejny. Czekam na TVP dwunastego maja ale szczerze to debatowanie na szczęście zawitało media spoza trzech telewizji.
  • Odpowiedz
Sam Polsat miał ksywę zupa grzybowa ze względu na żółtobrązową poświatę jaka towarzyszyła większości produkcji własnych :D

@MarianoaItaliano: miodowe lata były ich produkcja? Ku^wa zawsze podświadomie wiedziałem ze tam wszystko jest zbyt żółte
  • Odpowiedz
zupa grzybowa ze względu na żółtobrązową poświatę jaka towarzyszyła większości produkcji własnych :D

@MarianoaItaliano: nie znasz sie, takie czasy były, pamiętny piss filter w grach ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz
@MarianoaItaliano Z tego to Ciężko ocenić bo to jeszcze przejechało przez vhs. Z tą betą I zadaszenia w miodowych latach to chodzi ci o te czarne poziome kreski na krawędziach obiektów? To Nie jest z zużytej taśmy albo bębna głowicy? Zawsze się zastanawiałem skąd to się bierze, bo na vhs raczej nie widać takich rzeczy, a widziałem inne rzeczy zapisane na becie sp I jakość jest fenomenalna w porównaniu do VHS
  • Odpowiedz
@MarianoaItaliano dobrze wiedzieć, jak mówiłeś o kiepskich to masz info na jaką cyfrę przeszli? Beta SX? Swoją drogą za gówniarza na dvb-s fta leciała polonia 1 I tele5 I było widać sporą różnice jakości (mydło i wyprane kolory) względem innych kanałów zwłaszcza jak włączyli jakiś film klasy B, kiedyś gdzieś czytałem że oni bardzo długo nawet w latach 00' używali u-maticów xD
  • Odpowiedz