Wpis z mikrobloga

#bialystok #warszawa #lublin #katowice #szczecin #lodz #nieruchomosci

https://www.onet.pl/styl-zycia/kbpl-2/te-miasta-maja-najwiekszy-problem-z-wielka-plyta-mieszkancy-bija-na-alarm/lqsxdjh,0666d3f1

Nie wiem jak w innych wymienionych miastach ale w Białymstoku wszystkie wielkopłytowe osiedla przeszły termomodernizacje, niektóre nawet dwukrotnie, trawniki pięknie przystrzyżone, kwiatki posadzone a ulice i chodniki ogarniętę, PRLowskie osiedla w Białymstoku w ostatnich 15 latach przeszły kolosalne zmiany i wyglądają naprawdę dobrze - a oni piszą o mieszkańcach bijących na alarm XD

Podejrzewam, że w innych wymienionych miastach jest podobnie.

Nie wiem dlaczego powstał ten artykuł ale chyba się domyślam ;))
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 21
@Kano7 tymczasem wielka płyta w Czarnobylu, która stoi opuszczona od 40 lat, bez okien, nieogrzewana i nie termomodernizowana, narażona na wschodnioeuropejskie warunki pogodowe.

Deweloperuchy zrobią wszystko, by podsycać rynek, jakby mogli to by spuszczali b---y na stare bloki byle by coś opchnąć.
mookie - @Kano7 tymczasem wielka płyta w Czarnobylu, która stoi opuszczona od 40 lat,...

źródło: IMG-2726

Pobierz
  • Odpowiedz
@Kano7: wielka płyta przeżyje te deweloperskie kurniki kilkakrotnie xD. W wielkiej płycie będą jeszcze nasze prawnuki mieszkać xD
  • Odpowiedz
@Kano7 Nie wszystkie, kilka dni temu widziałem jak na Piłsudskiego dopiero zaczynali w kilku blokach. Na dodatek w artykule piszą o innych problemach niż brak izooacji
  • Odpowiedz