@gozer-traveler: oni z prawica mają wspólnego co z lewica to sa patusy, widać że nie miałeś z takimi jednostkami do czynienia dla nich rozrywka to w------l innemu, a poglądów na świat to nie mają żadnych poza piciem, ćpaniem i n-----------e się w imię klubów, a w Krakowie ewidentnie problem wraca byl spokój przez naście lat to się znów zaczyna
@gozer-traveler: miśku te gnoje to często są w wieku 15 czy 16 lat obecnie w Krakowie jakieś mlode bojówki się porobiły a ty mieszasz w to politykę ja wszystko rozumiem ale weź skoncz xD
@gozer-traveler: dobra nie mamy co dyskutować ja w tym k--------u żyje na codzień, ty piszesz w każdym wpisie bzdury o polityce xD, mogą być wyznawcami mrocznego elfa i tak ich wszystkich powinni j---c prądem i zamykać. Eot
@Lukardio: taki mamy klimat, smog i maczety. Do innych się nie czepiali, więc zapewne kolega sam biega że sprzętem za nimi a teraz został zweryfikowany i to dość luźno jak na Kraków, że nawet go nie przekopali ani nie dostał gazem. Nie popieram tego, ale to codzienność, sam kiedyś w tym uczestniczyłem i jak to mówią ,,mieczem wojujesz, od miecza zginiesz", bo na nikogo przypadkowego się nie wjeżdża że sprzętem.
Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link