Kupiłem flaki wołowe dodałem do nich 400 g serduszek kurzych, przecier i sos chilli, czuje się jak predator, że dla mojego posiłku poległy 2 różne gatunki
@Kasahara: schudłbym i w zasadzie dziś zaczynam, z 10 kg ze 100. Zastanawiam się nad keto albo low fat.
PYTANIE: Czy na tym samym podażu kalorii schudnę szybciej na keto, czy to nie ma znaczenia?
W zasadzie to lubię młode ziemniaczki i tak do 0.5 kg dziennie lubię ich zjeść (około 100 węgla). Poza tym nie jem węgli. W ketozie nie jestem na takiej ilości. Bez węgli ciężko mi pracować
Mirki #pytanie ktoś mi ukradł koło od roweru, tak jedno koło nie wiem co ten s-------n zrobi z jednym kołem ale oby mu ręce zgniły, myślicie że jest sens w ogóle zgłaszać to na policję ? #rower
#keto #mirkokoksy #mikrokoksy #silownia #fullborsukworkout #dieta #chudnijzwykopem #odchudzanie
PYTANIE: Czy na tym samym podażu kalorii schudnę szybciej na keto, czy to nie ma znaczenia?
W zasadzie to lubię młode ziemniaczki i tak do 0.5 kg dziennie lubię ich zjeść (około 100 węgla). Poza tym nie jem węgli. W ketozie nie jestem na takiej ilości. Bez węgli ciężko mi pracować