Aktywne Wpisy

Clermont +117
Czy w jakimś Matriksie żyję? Tysiące plusów pod jakimiś wyrazami wsparcia dla Robercika i głosy oburzenia, że tylko w jakimś bantustanie tak można potraktować legendę xD Przypomnę, że on nie został wyrzucony z reprezentacji, tylko zrezygnował, bo się obraził za odebranie mu funkcji, do której się nie nadawał, a jego przerośnięte ego nie pozwala mu zacisnąć zębów i spróbować udowodnić na boisku i poza nim, że się jednak nadaje. Opaska kapitańska to

KingaM +35
Kolego który nabazgrales mój nick z wykopu na mojej szafce w #pracbaza, może tak byś się przedstawił lub zagadał? Trzeba czegoś więcej by mnie przestraszyć
#nieruchomosci #dzialka #geodezja #dzialki
źródło: pytanie
PobierzDroga wewnetrzna, wiec 4m odsuniecia i tyle. To to nie problem - bardziej zastanawiam sie, czy dzielic na trapez, czy prostokat. I w tym przypadku i w tym bedzie spokojnie miejsce na budowanie
@gorzejbylo-brawobili: to trzeba na spokojnie :-)
Jeśli rowu nie można przykryć, to pewnie jakiś melioracyjny czy coś w tym typie. Wydaje mi się, że w najgorszym przypadku jakichś pogłębień czy renowacji za pomocą czegoś innego niż łopaty, jedno ogrodzenie będzie musiało być zdemontowane, żeby zapewnić dostęp do niego. Lub zostawia wzdłuż rowu jeszcze z metr nieużytków. Przy prostokątach nie.
No i nie wiemy, jaki jest cel podziału -
@gorzejbylo-brawobili: nie za dużo nie w tym wpisie?