Aktywne Wpisy

sarnamarna +26
jestem dorosła i mam prawo spać w piżamie hello kitty kupionej za darmo w sinsay (bawełna 100%)

źródło: 1000019771
Pobierz
Kantar +1
Może ktoś mi wytłumaczyć reakcje w stylu „o k---a więc się zaczyna” na reddicie.
Co niby. Iran walnie teraz resztkami rakiet i aktywuje bojówki na ataki baz USA.
USA z Izraelem dokończy bezkarny r--------l Iranu z powietrza i elo.
Co w tajemnicy Iran jednak miał milion atomówek, bo tylko wtedy taka reakcja jest uzasadniona.
#izrael #iran
Co niby. Iran walnie teraz resztkami rakiet i aktywuje bojówki na ataki baz USA.
USA z Izraelem dokończy bezkarny r--------l Iranu z powietrza i elo.
Co w tajemnicy Iran jednak miał milion atomówek, bo tylko wtedy taka reakcja jest uzasadniona.
#izrael #iran
źródło: 1000019391
Pobierz@bboymc: Jakoś wcześniej świętojebliwym komuchom nie przeszkadzało łamać wszelkie zasady i obrzucać gównem. XD
@Commodore_64: PiS zapomniał jak ich minister ujawnił dokumenty związane z obroną kraju ( ͡° ͜ʖ ͡°) tylko aby pokazać konkurencja chciała oddać pół Polski
Widzę, że już nie obywatelski
@Commodore_64: ze tez im te slowa przez gardlo przechodza - juz zapomnieli jak kupili sobie Pegasusa i podsluchiwali opozycje, ba, preparowali SMSy i puszczali je w TVP? slow brak...
@Cubaza: a co niby tam takiego strasznego mówili?
Widać znasz tylko wycinki, a nie pełny zapis rozmów i ich kontekst.
źródło: 1000006996
PobierzO nie! Politycy w prywatnych rozmowach mówią słowa na "k" i na "p". Tego się nie da obronić! Za to ciągali po sądach niewinnego człowieka, który tylko sobie ludzi podsłuchiwał. XDDD