Wpis z mikrobloga

Może karakan faktycznie miał rację zarzucając, że ten dokument jest sfałszowany? Odnoszę wrażenie że charakter pisma pana Jerzego może okazać się być bardzo podobny do charakteru pisma Nawrockiego. To by było kolejne alter ego kandydata obywatelskiego ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
#polityka #bekazpisu
kropek00 - Może karakan faktycznie miał rację zarzucając, że ten dokument jest sfałsz...

źródło: image

Pobierz
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ossprime: Wychodzi na to, że testament pisał Batyr. I na dokumencie też się podpisał za Jerzego. Masz może gdzieś większą próbkę pisma Batyra?
  • Odpowiedz
@dr3vil: Nie mam. Tu i tak powinien usiąść zespół kilku grafologów. Równie dobrze testament mógł napisać jakiś koleżka Batyra albo Marta Nawrocka - trzeba byłoby też najpierw uzyskać jakąś próbkę pisma Pana Jerzego.

Jeśli by się okazało, że ten testament pisał sam Batyr, no to ja już wysiadam z tej karuzeli śmiechu.
  • Odpowiedz
uzyskanie próbki wydaje się czymś nie trudnym do zrobienia. A wtedy afera się rozkręci

@ultraknur3001: Do pism Pana Jerzego miała dostęp Anna Kanigowska, jego opiekunka w latach 2022-2023. Zobaczymy, co przyniosą kolejne dni ( ͡ ͜ʖ ͡)

Kiedy się pani dowiedziała, że Nawroccy są właścicielami mieszkania pana Jerzego?

Robiłam kiedyś porządek w dokumentacji pana Jerzego i przypadkiem znalazłam odręcznie napisane oświadczenie Karola Nawrockiego i jego żony, że pan Jerzy przekazuje im
  • Odpowiedz