Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 59
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Czy ty jesteś człowieku poważny? W jaki sposób jestem ruskim botem? Mam fikołka zakręcić żeby udowodnić że jestem człowiekiem?
Nie życzę sobie bycia nazywaną ruskim botem, ruską onucą czy cokolwiek w twojej głowie się uroi. NIE jestem za Rosją i NIE popieram rosyjskich działań ANI Putinowskiej polityki... a nawet jeśli bym była to co wtedy? Nie mam prawa mieć własnych poglądów? W tym kraju Twoim zdaniem można wyznawać tylko jeden punkt widzenia?
  • Odpowiedz
  • 5
@Iveta: każde ruskie multikonto obsługuje członek farmy trolli będący człowiekiem. ABW powiadomione, miłego dnia życzę.
  • Odpowiedz
  • 4
@uefaman: wygeneruj coś samemu i porównaj cechy charakterystyczne takiego wytworu. Nawet możesz poprosić AI o zrobienie takiego porównania za ciebie wraz z listą unikalnych cech językowych i domyślnego formatowania.
  • Odpowiedz
@uefaman: ten człowiek jest jakiś chory, zobacz co wypisuje. Już próbowałam używać ChatGPT do napisania wypracowania i sorry ale to AI się do tego nie nadaje, bo zamiast napisać ładnie to wszystko próbuje wypunktować ;)

każde ruskie multikonto obsługuje członek farmy trolli będący człowiekiem.

Skąd wiesz? Masz znajomych w tajnych służbach, czy jesteś niespełnionym agentem, którego nie wzięli do wojska? A może sam znasz wszystko do środka bo jesteś uśpionym
  • Odpowiedz
zmyślają historie o upadku Ameryki i Polski)

@nieco: Ale dlaczego od razu zmyślają historia pokazuje że każda Imperium przechodzi przez okresy rozwoju szczytu I spadku każde Imperium kiedyś się kończy narody są jak fale raz Jesteś na fali wznoszącej a raz na schodzącej. To że Ameryka po 200 latach jest w kryzysie to każdy widzi może jeszcze się nie kończy ale nie jest to już jej szczytowy okres, co się
  • Odpowiedz
@nieco: Sprawdziłam jeszcze stronę fxmag.pl i przecież to jeden z większych polskich portali informacyjnych cytowany przez ponad 10 obcojęzycznych wersji Wikipedii i inne zaufane strony - nie tak popularny jak onet, WP czy interia ale wciąż jeden z większych.
Autor tego posta jest jakimś zafiksowanym człowiekiem lecącymi po teoriach spiskowych. I tak, wkurzył mnie jak cholera czego nie ukrywam.
  • Odpowiedz
człowiek ale ten chory znawca i najwyraźniej rusofob wie lepiej...

@Iveta: i nic więcej nie potrzeba. Nikt poza ruskimi nie używa słowa "rusofob".
  • Odpowiedz
@antykwa: A to dlaczego? W polskim słowniku nie ma takiego słowa, występuje wyłącznie w rosyjskim? Bardzo ciekawe. Łap bo najwyraźniej też się łapiesz a na największych polskich stronach nawet piszą o tobie: https://sjp.pwn.pl/slowniki/rusofob
Musicie być nieźle odklejeni jeśli w każdym widzicie ruskiego szpiega. Tak w ogóle to stwierdzam, że jednak zagłosuję na Maciaka.
  • Odpowiedz
  • 15
Trop z FXMAG faktycznie okazał się fałszywy. Ale dziś mamy kolejnego klona AI.

Następna zielonka-multikonto @Liasek promuje portal medicazone.pl wygenerowany przez AI - znów wszystkie artykuły mają domyślne formatowanie ChatGPT Deep Research, brak autorów artykułów, co więcej w polityce prywatnosci portalu są jeszcze linki skopiowane z zajrzane.pl xD

Dołącza tym samym do reszty klonów AI:
- racjonalia.pl (treści wygenerowane przez ChatGPT Deep Research - poza filmikami od rosyjskiej armii o zabójczych
  • Odpowiedz
  • 6
@Liasek: i do tego ci jest potrzebne kilkanaście zielonek-multikont na wykopie...
Nie masz nic wspólnego tworzeniem strony? Link w twoim profilu świadczy o czymś innym spamerze.

DOMAIN NAME: anariella.pl

registrant type: individual

nameservers:
  • Odpowiedz
@nieco: hmmmm artykuły faktycznie wydają się być klepane dla znudzonych Michałów i ciekawych życia Paulin, ale czy przez ruskie boty/AI? nie wiem i nie chce mi się tego czytać i analizować ¯\(ツ)/¯
Kamieniem rzucać nie zamierzam.

Jak by nie było, abstrahując już od wspomnianych przez OPa portali, współczesny internet to taki ściek, że strach pomyśleć co będzie za kilka lat ()
  • Odpowiedz
@nieco @Liasek swoją drogą to gdzie do cholery jest brak wyrażenia zgody na cookies? Puściłem zgłoszenie do CERT o łamanie prawa, może zablokują witrynę.
  • Odpowiedz