Aktywne Wpisy

jmuhha +5
Wytłumaczy mi ktoś dlaczego kierowcy pozwalają jeździć dziecku bez przypiętego wozka? ლ(ಠ_ಠ ლ)
źródło: 1000021960
Pobierz
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Skopiuj link
Skopiuj link
źródło: 1000021960
Pobierz
Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Nie życzę sobie bycia nazywaną ruskim botem, ruską onucą czy cokolwiek w twojej głowie się uroi. NIE jestem za Rosją i NIE popieram rosyjskich działań ANI Putinowskiej polityki... a nawet jeśli bym była to co wtedy? Nie mam prawa mieć własnych poglądów? W tym kraju Twoim zdaniem można wyznawać tylko jeden punkt widzenia?
Skąd wiesz? Masz znajomych w tajnych służbach, czy jesteś niespełnionym agentem, którego nie wzięli do wojska? A może sam znasz wszystko do środka bo jesteś uśpionym
Komentarz usunięty przez autora
https://chatgpt.com/share/681df90f-b9dc-8013-863a-75730ad2fc52
źródło: aiaia
Pobierz@nieco: Ale dlaczego od razu zmyślają historia pokazuje że każda Imperium przechodzi przez okresy rozwoju szczytu I spadku każde Imperium kiedyś się kończy narody są jak fale raz Jesteś na fali wznoszącej a raz na schodzącej. To że Ameryka po 200 latach jest w kryzysie to każdy widzi może jeszcze się nie kończy ale nie jest to już jej szczytowy okres, co się
Autor tego posta jest jakimś zafiksowanym człowiekiem lecącymi po teoriach spiskowych. I tak, wkurzył mnie jak cholera czego nie ukrywam.
@Iveta: i nic więcej nie potrzeba. Nikt poza ruskimi nie używa słowa "rusofob".
Musicie być nieźle odklejeni jeśli w każdym widzicie ruskiego szpiega. Tak w ogóle to stwierdzam, że jednak zagłosuję na Maciaka.
Następna zielonka-multikonto @Liasek promuje portal medicazone.pl wygenerowany przez AI - znów wszystkie artykuły mają domyślne formatowanie ChatGPT Deep Research, brak autorów artykułów, co więcej w polityce prywatnosci portalu są jeszcze linki skopiowane z zajrzane.pl xD
Dołącza tym samym do reszty klonów AI:
- racjonalia.pl (treści wygenerowane przez ChatGPT Deep Research - poza filmikami od rosyjskiej armii o zabójczych
Komentarz usunięty przez moderatora
Nie masz nic wspólnego tworzeniem strony? Link w twoim profilu świadczy o czymś innym spamerze.
@WerkaaNcc
@Torano
@Racjonalia_PL
@MedicaZone_PL
@Iveta
Kamieniem rzucać nie zamierzam.
Jak by nie było, abstrahując już od wspomnianych przez OPa portali, współczesny internet to taki ściek, że strach pomyśleć co będzie za kilka lat (ಠ‸ಠ)