Wpis z mikrobloga

Czy ja dobrze rozumiem, że ten geniusz zbrodni teraz: będzie musiał pokryć kilkaset tysięcy kosztów DPS wstecz, koszty życia p. Jerzego do jego śmierci, mieszkania i tak nie będzie miał, a do tego jeszcze sprawy karne? I że jego kolega robił to samo i wyłapał kilka lat w pierdu? xDDDD

I to jest kandydat Polaków na głowę państwa?

#polityka #polska #bekazpisu
  • 42
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Pan Mentzen na debacie zada ostateczny cios w plecy KN

@xmthris: tak, padnie przed nim na kolana i wyciągnie pierścionek. Nawrocki się zgodzi i będą żyli długo i szczęśliwie :)
  • Odpowiedz
@Kacpy134: lol Nawrocka pracuje w KAS? No to papaj macha

pamiętam jak była sprawa spadkowa po mojej babci no i mój kuzyn miał dostać jakąś część i moja mama go chciała wykupić, to ze 3 miesiące mu to zajęło bo pracował w skarbówce i uznał że ma być absolutnie krystalicznie czysto, wszystko sprawdzone do 5 pokoleń wstecz etc xD bo mówił że jako pracownik skarbówki jest trzepany 2137x bardziej ze
  • Odpowiedz
Czy ja dobrze rozumiem, że ten geniusz zbrodni teraz: będzie musiał pokryć kilkaset tysięcy kosztów DPS wstecz, koszty życia p. Jerzego do jego śmierci, mieszkania i tak nie będzie miał, a do tego jeszcze sprawy karne?

@Serrrek: podejrzewam, że na koniec pójdzie spin, że ta umowa to jednak nieważna była, bo żona jerzego miała prawa, więc anulujemy bo przegramy.
głosujta na mie, dla polski!!!!!!!
  • Odpowiedz
będzie musiał pokryć kilkaset tysięcy kosztów DPS wstecz

@Serrrek: nie, pokrycie kosztów DPS jest regulowane prawnie, przeważnie nie płaci się całości

jeśli ten, co jest w DPS ma rente, emeruturę, czy jakikolwiek dochód, to zabiera mu się 75%, resztę płacą małżonkowie, zstępni i wstępni itd. i też zazwyczaj nie pełną kwotę, tylko w miarę możliwości, nie ma dochodu przekrającego to co wg. przepisów to nie płaci i nie jest zobowiązany
  • Odpowiedz
@Serrrek: Najlepsze jest to, że sztab Nawrockiego chyba nie ma pełnego kontaktu z zarządem PiSu bo przez te ich motanie się wychodzą takie brudy. Gdyby trzymali jedną linie to byłoby też mu łatwiej.
  • Odpowiedz
to nie jest kandydat Polaków, to jest kandydat pisiorów, najbardziej uczciwy z całego pisowskiego chlewu

@BotAtencjusz: wychodzisz, z wydaje mi sie, blednego zalozenia ze wybrali na kandydata najbardziej uczciwego. Jaki to mialoby sens? Przeciez na kogos takiego nie mieliby mocnych hakow, wiec jakby wymusili bezwzgledne posluszenstwo?
  • Odpowiedz