Aktywne Wpisy
kopilop +17
#kuchnia #gotujzwykopem
Moja kobieta napaliła się na thermomixa. Uważam że lidlomix jest tak samo dobry za 1/3 ceny. Jak to wytłumaczyć kobiecie?
Chciałem kupić jej na 30stke lidlomixa ale nie chcę później słyszeć narzekania
Moja kobieta napaliła się na thermomixa. Uważam że lidlomix jest tak samo dobry za 1/3 ceny. Jak to wytłumaczyć kobiecie?
Chciałem kupić jej na 30stke lidlomixa ale nie chcę później słyszeć narzekania

czerwonykomuch +831
Należy niezwłocznie sprywatyzować ochronę zdrowia. Wtedy, zgodnie z zasadami świętego kapitalizmu, prywatni psiembiordzy będą walczyć o klientów cenami i/lub jakością usług i dzięki temu wszyscy będziemy piękni, młodzi i szczęśliwi.
Może powyższe sprawdziło się dosłownie nigdzie, ale tym razem się uda.
#antykapitalizm #kapitalizm #sluzbazdrowia #zus #nfz #polska #gospodarka #ekonomia
Może powyższe sprawdziło się dosłownie nigdzie, ale tym razem się uda.
#antykapitalizm #kapitalizm #sluzbazdrowia #zus #nfz #polska #gospodarka #ekonomia

źródło: IMG_8858
Pobierz
I to jest kandydat Polaków na głowę państwa?
#polityka #polska #bekazpisu
@Serrrek: Ale głównie tych najmniej bystrych.
@xmthris: tak, padnie przed nim na kolana i wyciągnie pierścionek. Nawrocki się zgodzi i będą żyli długo i szczęśliwie :)
pamiętam jak była sprawa spadkowa po mojej babci no i mój kuzyn miał dostać jakąś część i moja mama go chciała wykupić, to ze 3 miesiące mu to zajęło bo pracował w skarbówce i uznał że ma być absolutnie krystalicznie czysto, wszystko sprawdzone do 5 pokoleń wstecz etc xD bo mówił że jako pracownik skarbówki jest trzepany 2137x bardziej ze
@Serrrek: podejrzewam, że na koniec pójdzie spin, że ta umowa to jednak nieważna była, bo żona jerzego miała prawa, więc anulujemy bo przegramy.
głosujta na mie, dla polski!!!!!!!
@Serrrek: Co do tego są rozbieżne zdania - ten papierek nie wygląda za dobrze dla Nawrockiego, ale dla komornika może nie być wystarczający
@Serrrek: nie, pokrycie kosztów DPS jest regulowane prawnie, przeważnie nie płaci się całości
jeśli ten, co jest w DPS ma rente, emeruturę, czy jakikolwiek dochód, to zabiera mu się 75%, resztę płacą małżonkowie, zstępni i wstępni itd. i też zazwyczaj nie pełną kwotę, tylko w miarę możliwości, nie ma dochodu przekrającego to co wg. przepisów to nie płaci i nie jest zobowiązany
@BotAtencjusz: wychodzisz, z wydaje mi sie, blednego zalozenia ze wybrali na kandydata najbardziej uczciwego. Jaki to mialoby sens? Przeciez na kogos takiego nie mieliby mocnych hakow, wiec jakby wymusili bezwzgledne posluszenstwo?