Aktywne Wpisy
Yolohukan +234
Patrzcie co znajomy lekarz dostał od Okręgowej Izby Lekarskiej.
Ciekawe kiedy deweloperuchy zaczną bezpośrednio dzwonić do gabinetów z desperacji.
#nieruchomosci
Ciekawe kiedy deweloperuchy zaczną bezpośrednio dzwonić do gabinetów z desperacji.
#nieruchomosci
źródło: att.x7PQsgm38JJLX8g0AaVOArHDnnIKL1s9AiBk1CNHeno
Pobierz
Wypierpapier +10
źródło: 1000012202
Pobierz

To jeszcze nie koniec p.
@nawrocki
, to dopiero początek piekła. Ta afera z kawalerką to grubsza sprawa!
Czy znasz pan sprawę Pawła B---y, który siedzi właśnie za kratami? Czy on nie siedzi czasem za próbę przejęcia kawalerki w Gdańsku?
A było tak.
Smród jak z d--y tatrzańskiego niedźwiedzia, a wszystko kręci się wokół twojego starego ziomka - Patryka "Wielkiego Buu" Masiaka. O Buu wszystko już wiemy - porwania, gangsterka, sutenerstwo, pobicia i... wyłudzanie mieszkań od trójmiejskich pijaczków, coś ci już Karol dzwoni między uszami?
A teraz B---a.
Paweł B---a, freak fighter, obecnie za kratami, bo w 2017 roku, cóż za zbieg okoliczności, w tym samym co ty, ogarnął sobie kawalerkę w Gdańsku za 80 tysi zł., wykorzystując fakt, że właściciel był "nagminnie w trudnej sytuacji trzeźwościowej", toczył walkę z demonami ale demon wódia wygrywał każdą z nim potyczkę.
Kasa, tak ja w twoim przypadku. Niby zapłacona, ale… no właśnie, gdzieś te przelewy się zapodziały?
B---a też, tak jak ty p-------ł farmazony i jedno kłamstwo przykrywał następnym, że wszystko z dobrego serca, że zapłacił, że to za opiekę, że nie ma kluczy, że w święta bywał z opłatkiem, wigilia i karp pod choinką, a poza tym to "umowa dożywocia", że "zło dobrem zwyciężał", wiadomo te same wymówki co ty. Sąd jednak nie uwierzył, bo sędziowie to mądrzy ludzie, a nie bezmyślny motłoch jak wyborcy pis.
Trochę tu dużo podobieństw.
1. Ten sam rok - 2017.
2. To samo miasto - Gdańsk, gdzie byłeś radnym.
3. Tego nie jestem pewien ale spróbuję zgadnąć, ten sam notariusz.
4. B---a też dał pieniądze oszukanemu typowi na wykup komunalnej kawalerki.
5. B---a został skazany bo zapłacił umówionych 80 tysi., ty też już przyznałeś, że mimo podpisania papierów u notariusza, nie zapłaciłeś zgodnie z umową 120 tys. zł.
6. Obaj jesteście kumplami Masiaka.
7. Cała wasza trójka boksuje.
Ale muszę uczciwie napisać, że są też różnice, właściwie jedna.
- Paweł B---a siedzi za to w więzieniu od 2 lat, ty za to samo, brylujesz na salonach i wiecach, popierany przez bandę oszustów i złodziei, a decyzją łapówkarza z Żoliborza kandydujesz na Prezydenta mojej pięknej Ojczyzny, bo w odpowiednim momencie, zorientowałeś się którą du...ę warto lizać. I tylko w jednym celu - ułaskawienia
Mi to już wystarczy, bo mądremu wystarczy jedno słowo.