Aktywne Wpisy

Teuvo +58
prawdopodobnie właśnie rozpoczyna się moja saga jedzenia tostów na każdy posiłek dnia przez kolejne pół roku
Biala_koldra +10
Ostatnio pytalam tutaj o motorki 125, bo rozwazalam Chinczyka. Ostatecznie kupilam ktm duke i to jest absolutnie cos wspanialego. Nie wiem jak moglam nie jezdzic motorem wczesniej.
#chwalipost #motocykle #motoryzacja
#chwalipost #motocykle #motoryzacja

źródło: 1000070693
Pobierz
#wojna #rosja #ukraina #polska #geopolityka #wolski
źródło: wolski
PobierzBez wojny Wolski skończy jak babajaga na spotkaniu swingersów. Zostanie pominięty bo wszyscy o nim zapomną.
Nie pomyslal ze amerykanie chcą zwyczajnie zarobić?
No bo jak zasłonie oczy, to potwór po mnie nie przyjdzie. Zobaczysz co się będzie działo po wyborach prezydenckich. Obowiązkowe ćwiczenia wojskowe powinny się odbywać już
Jak na razie Rosja nie była nawet w stanie pomóc Armenii w konflikcie o Górski Karabach, mimo że jako członek ODKB była zobowiązana do wsparcia. Co więcej, wojna na Ukrainie ani się nie zakończyła, ani nawet nie zbliża się do końca. Sama wierchuszka Rosji przyznaje, że finansowo są w stanie prowadzić wojnę do 2027 roku. Wielu geopolityków twierdzi jednak, że poważne perturbacje rosyjskiej gospodarki i niepokoje społeczne rozpoczną się już