Aktywne Wpisy
-Propublicobono +88
ziel_9 +4
Czy też macie tak, że trochę ciężko Wam znaleźć do rozmowy/ relacji (nie mówię tylko o związku, ale też jakiś znajomościach czysto koleżeńskich) ludzi, którzy mieliby jakąkolwiek osobowość? Bo odnoszę wrażenie, że zarówno kobiety i jak faceci są teraz "lubię to co wszyscy". Każdy na tinderze pisze, że lubi góry i rower, ale w górach ostatni raz to był na wycieczce szkolnej w gimnazjum. "Lubię oglądać filmy", a jak zapytasz jakie to
Co zrobić. Chuop od dziecka flegmatyczny, a na dodatek musi zażywać neuroleptyki, by nie mieć schizów, więc logiczne, że jest nieco przymulony. Szukamy dalej roboty.
Oczywiście te kilka godzin dnia próbnego było bezpłatne. Wspomogłem charytatywnie polski kapitał. Na pewno polski, bo jakiś mniejszy zakład i g---o-plast czy coś się nazywa. Miałem też pretekst, by wziąć plecak, więc przemyciłem sobie amarenkę na wieczór, żeby się trochę pocieszyć. #przegryw
W wolnej Polsce tacy pierwsi do rozkułaczenia
zawsze zostaje kolektyw ochrona.
źródło: artworks-3ZpseJbxIrhfUSeX-kzmhrQ-t500x500
Pobierz@ZachariaszTrzeci: robiłeś postępy w noszeniu szyb?
@ZachariaszTrzeci: no to może cię dobrze ocenił, c--j z niego, że nie zapłacił. To zgodne z prawem? No i a-----l z neuroleptykami? Sam się niszczysz chłopie.
PS: p--------l go za darmowy dzien próbny, wystarczy dowód w postaci sms że miales przyjsc.
Trzymam kciuki żeby ci się udało!