Wpis z mikrobloga

Przyznam, że jestem trochę rozczarowany Ukrainą. Tyle dni systematycznego rozmiękczania rosyjskiej OPL skutkujące ściągnięciem większości systemów do osłaniania Moskwy. Aż się prosi, żeby właśnie dziś nastąpił wielki finał — żeby wyciągnęli z ukrycia trzy tysiące dronów i przeprowadzili nalot na wszystko, co nie jest Moskwą, a zostało odsłonięte, by Putin mógł odegrać swój propagandowy teatrzyk
#wojna #ukraina #rosja
mastaprzemo - Przyznam, że jestem trochę rozczarowany Ukrainą. Tyle dni systematyczne...

źródło: dronopad

Pobierz
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@duzy240: zabronił zabronił ale przez ostatnie parę dni ukraińcy wysyłali po 500 dronów każdego dnia więc dziś powinien być wielki finał na całą odsłonioną infrastrukturę.
  • Odpowiedz
  • 3
@aaa-zet: no nie bardzo xD jedyne co mógłby zrobić to strzelić orzesznikiem w kijów, może nawet w parlament albo jakiś inny istotny budynek ale to tylko budynek, a ukraińcy mają szansę wyrządzić realne szkody rosjanom.
  • Odpowiedz
@mastaprzemo: Ukraina ma za dużo stracenia, całą sytuację rozegrała według mnie dobrze. Zrobiła tyle, ile mogła.

Szkoda, że nasi pro ukraińscy koledzy, gdy im ktoś próbował tłumaczyć, czemu będzie spokój to wyzywali od onuc jak zwykle i snuli wizję, jak to Ukraina wysyła setki dronow.
  • Odpowiedz
Szkoda, że nasi pro ukraińscy koledzy, gdy im ktoś próbował tłumaczyć, czemu będzie spokój to wyzywali od onuc jak zwykle i snuli wizję, jak to Ukraina wysyła setki dronow.

@depresyjnydziad: No dobra z tym się mylili, ale przynajmniej mieli racje z tym, że Putin będzie sam i będzie jeden czołg T-34 xDDDDDD. A nie, znowu walnęli baranka w ścianę ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz