Aktywne Wpisy

analboss +731
nati289 +5
Byłam na 5 randkach z #tinder przez ostatnie 2 miesiące, 26 lat, myślę, że jestem całkiem atrakcyjna, takie 7/10, szukam faceta zaradnego, opiekuńczego, dbającego o siebie i przede wszystkim takiego, który na pierwszym miejscu stawia kobietę i jej potrzeby.
Niestety, rynek matrymonialny w tym kraju to jest porazka. Dorosłe chłopy mieszkają z rodzicami i szukają "drugiej mamusi" - posprzątaj, ugotuj, upierz. Zero inicjatywy od siebie, żeby zabrać na wyjazd, tylko
Niestety, rynek matrymonialny w tym kraju to jest porazka. Dorosłe chłopy mieszkają z rodzicami i szukają "drugiej mamusi" - posprzątaj, ugotuj, upierz. Zero inicjatywy od siebie, żeby zabrać na wyjazd, tylko
Afera czaskoskiego - ej widzieliście, jak wchodzi do swojego mieszkania z plecakiem?
Gdzie my żyjemy XD
#polityka #bekazpisu
@manlet185cm: Na początku pisali, że wychodzi z plecakiem z własnego mieszkania. Potem Stanowski ich wyjasnił xD
Niby taki ekologiczny, a prądu nie oszczędza.
@manlet185cm: Jezuuuu, ale to byłby plot twist jakby Stano jednak wytknął coś ostro pisowskiemu kandydatowi i jego wyborcy zaczęli by go wyzywać od zdrajców i wyciągać na niego brudy. Może wtedy by coś dotarło do tego pustego łba.
widzę Polacy pamięc złotej rybki, nie pamiętają najobrzydliwszej afery 3 RP czyli reprawatyzacyjnej w której Rafał miał swój udział - zresztą to, że ludzie nie kojarzą to też kwestia tego, że politycy PIS również byli w nią zamieszani
@deeprest ale co jest bzdurą? Afera reprywatyzacyjna? Jeśli tak myślisz to odsyłam do książki "
Ukradzione miasto. Kulisy wybuchu afery reprywatyzacyjnej" Jana Śpiewaka
ale w jakim