Wpis z mikrobloga

Afera nałrokiego - nielegalne przejecie mieszkania, oddanie starca do dpsu pomimo umowy dożywotniej opieki

Afera czaskoskiego - ej widzieliście, jak wchodzi do swojego mieszkania z plecakiem?

Gdzie my żyjemy XD

#polityka #bekazpisu
  • 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 301
widzieliście, jak wchodzi do swojego mieszkania z plecakiem?

@manlet185cm: Na początku pisali, że wychodzi z plecakiem z własnego mieszkania. Potem Stanowski ich wyjasnił xD
  • Odpowiedz
wszystko nagrane i wycięte niewygodne kwestie, Stanowski to agent platformy !1!11

@manlet185cm: Jezuuuu, ale to byłby plot twist jakby Stano jednak wytknął coś ostro pisowskiemu kandydatowi i jego wyborcy zaczęli by go wyzywać od zdrajców i wyciągać na niego brudy. Może wtedy by coś dotarło do tego pustego łba.
  • Odpowiedz
@manlet185cm:

Afera czaskoskiego - ej widzieliście, jak wchodzi do swojego mieszkania z plecakiem?

widzę Polacy pamięc złotej rybki, nie pamiętają najobrzydliwszej afery 3 RP czyli reprawatyzacyjnej w której Rafał miał swój udział - zresztą to, że ludzie nie kojarzą to też kwestia tego, że politycy PIS również byli w nią zamieszani
  • Odpowiedz
@ShadyTalezz: Bo to jest bzdura i pewnie wiem lepiej, bo jestem z Warszawy, podobnie jak moi pradziadkowie, którzy tu mieli nieruchomości i o które moja rodzina walczy od czasu dekretu Bieruta.
  • Odpowiedz
@manlet185cm: piszesz o aferach, jak ktoś jest politykiem to powinno się oceniać całokształt a nie ostatnie 5 minut

@deeprest ale co jest bzdurą? Afera reprywatyzacyjna? Jeśli tak myślisz to odsyłam do książki "
Ukradzione miasto. Kulisy wybuchu afery reprywatyzacyjnej" Jana Śpiewaka
  • Odpowiedz
@manlet185cm: napisałem tutaj bo taką miałem ochotę, ty sobie chcesz mówić o aferze z cyklu elekcyjnego, ja napisałem że biorąc pod uwagę całość to brał udział w jeszcze bardziej obrzydliwym i szkodliwym procederze niż pisowiski przygłup i tyle ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@manlet185cm: Nielegalna debata zorganizowanie przez Czaskowskiego w Kónskich. Już dawno Czaskowski powinien siedzieć, a teraz do niego powinien dołączyć Batyr
  • Odpowiedz
@ShadyTalezz: Śpiewak sam jest niezłą bzdurą, a dobrze go znam z czasów Miasto jest nasze, gdzie też byłem. Afera była i reprywatyzacja to koszmar tyle, że obciążanie nią Trzaskowskiego to absurd, bo równie dobrze powinniśmy winić Lecha Kaczyńskiego.
  • Odpowiedz