Wpis z mikrobloga

@asdfghjkl
Zrobił bys kiedyś post taki podsumowujący Twoja przygodę/wyjazd.

Zawsze mi sie marzyło tak wyjechać do ciepłych krajów i tam sobie mieszkać.

A wiedzę ze Ty zrobiłeś to najlepiej jak sie da. Siedzisz gdzieś na odludziu i sadzisz sobie warzywka w blasku
  • Odpowiedz
  • 1
@Sarza01: Jesli chodzi o nieruchomosci to sprawa jest skomplikowana, bo jest ogromny rozstrzał cenowy. Ze względu na ukształtowanie terenu praktycznie 50m od siebie niemal identyczne nieruchomosci mogą różnicy się cenowo znacznie, bo 50m dalej nieruchomośc na wzgórzu jest i masz widok na morze i góry.
Wschód wyspy jest znacznie tańszy niż zachód tak po prostu.
W regionie gdzie ja mieszkam kupno domu takiego, gdzie możesz zamieszkać od razu to najmniej
  • Odpowiedz
@asdfghjkl
Oj tam jeb frustratów.

Moze malo sie udzielam, ale od zawsze sie ciesze tymi Twoimi wpisami właśnie dlatego, że widze jaka radość sprawia Ci to wszystko. I jaki przyjemny spokój z tego płynie..

Do tego grecja - moj ulubiony raj i to bijące słońce z kazdego ze zdjęć. Piękna
  • Odpowiedz
  • 1
@Sarza01: My mieszkamy od ponad 20 lat poza polską. Historia tego jak znaleźliśmy się tutaj byłaby długa w takim razie. Troche lat zanim przylecieliśmy tutaj mieszkaliśmy w azji południowo-wschodniej. Na Krecie znaleźliśmy sie przez przypadek. mieliśmy tu byc maksymalnie miesiac i polecieć do ameryki południowej. Przedłuzyliśmy pobyt do 3 miesiecy, potem do roku i ostatecznie osiedliśmy. Osiedlismy tutaj pomimo, że to nie jest najpiekniejsze miejsce na świecie jakie widzieliśmy, ale
  • Odpowiedz
  • 0
Oj tam jeb frustratów.

@Sarza01: łatwo powiedzieć, bo ta ja będe musiał to czytać ( ͡° ͜ʖ ͡°) Na wypoku jestem dla zabawy i nie sa mi potrzebne negatywne emocje
  • Odpowiedz
łatwo powiedzieć,

@asdfghjkl:
zawsze możesz mnie zawołać, zawalczę w twoim imieniu ( ͡° ͜ʖ ͡°)

miałem napisać że mam ekspa, a teraz widzę że siedzimy tutaj
  • Odpowiedz
  • 0
@Sarza01: o skali nienawiści w moim kierunku niech świadczy to, że mam 1000 osób na czarnej ( ͡° ͜ʖ ͡°). Większość to ludzie którzy cieżko znoszą na przykład widok truskawki na krzaku w styczniu i z tego powodu musza napisać coś obraźliwego czy jakies mądrości z wiadomo czego
  • Odpowiedz
o skali nienawiści w moim kierunku niech świadczy to, że mam 1000 osób na czarnej

@asdfghjkl:
smutni pogubieni ludzie. Nie mówię żeby akceptować takie zachowania, ale należy im współczuć.

odnalezienie szczęścia to jedno z najtrudniejszych zadań w życiu, tym bardziej że należy je znaleźć w sobie. Niektórym nigdy sie nie udaje, inni robią to automatycznie, a jeszcze inni po prostu nie mogą odnaleźć właściwej drogi i całe życie idą zagubieni.
Sarza01 - > o skali nienawiści w moim kierunku niech świadczy to, że mam 1000 osób na...
  • Odpowiedz
o skali nienawiści w moim kierunku niech świadczy to, że mam 1000 osób na czarnej ( ͡° ͜ʖ ͡°

@Sarza01 mam o OPie notatkę, że jest shitposterem zarzutkowiczem, tak więc z rezerwą traktowałbym opinię "to źli, sfrustrowani ludzie mnie hejtują"
  • Odpowiedz
  • 0
@NieBendePrasowac: nigdy nie napisałem żadnej zrzutki ¯\(ツ)/¯ to że niektórym trudno uwierzyć w niektóre rzeczy to już w zasadzie nie mój problem jest. Znajdź cokolwiek co jest niby zarzutką.
Różne rzeczy o sobie już czytałem ale to jeszcze nie
  • Odpowiedz
  • 0
@NieBendePrasowac: ale to rozróżnijmy co to zarzutka ¯\(ツ)/¯ zarzutka to coś co ma celu ma sprawić wrażenie prawdy a nie nie jest. A ty pokazujesz ewidentnie żartobliwe wpisy ( ͡° ͜ʖ ͡°) serio? Pokaż te zarzutki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Gdybym robił zarzutki na temat tego co robię i jak żyje to byłaby to najdłuższa i chyba najbardziej skomplikowana zarzutka świata bo
  • Odpowiedz