Aktywne Wpisy

dawid-hopek +31
Jak to mówi młodzież, jackpot, big win ( ͡º ͜ʖ͡º)

źródło: temp_file3209907910078893468
Pobierz
kasza332 +440

źródło: 1000024333
PobierzSkopiuj link
Skopiuj linkźródło: temp_file3209907910078893468
Pobierzźródło: 1000024333
PobierzWykop.pl
@KompletnieLosowyLogin: bo ja wiem, odpowiednio 39 i 38 punktów w tej chwili, rzadko kiedy to nie dawało już utrzymania, a za nimi jeszcze West Ham.
Tak, dla takich firm jak United i Spurs to i
@obserwator_dram: a po co kibicom kupować bilety, koszulki? s--------y w tydzień zarabiają tyle co my w rok czy trzy lata i im się nie chce d--y ruszyć. Dla takiej firmy jak MU 15 lokata w tabeli to jest kompromitacja ale jak widać chłopaki się nie poczuwają. Piłka jest dla kibiców przede wszystkim, ktoś wydaje kupę kasy na bilet, loty, hotele by ich dopingować a
prawda jest taka że miejsca 6-8 to jest teraz realne okienko a nawet jego górne widełki
kontuzja jednego ziutka albo dwóch to nie może być argument w 2025 musisz mieć szeroki skład i mocną ławkę do grania na kilku frontach
fakty są takie że skład jaki dano zbudować łysemu absolutnie nie
jeden czy dwóch to może i nie problem, ale choćby teraz nie mamy de ligta, martineza, dalota, zirkzee, czterech przy tak wąskiej ławce już może być problematyczne
zgadzam się też, że jedno okno nie wystarczy by walczyć o wysokie cele, ale dla mnie te
@obserwator_dram: po tylu latach chudych to ja już się boję tej dominacji jak nadejdą lata grube