Wpis z mikrobloga

@reaction_c: Może gdyby te konkretne grupy nie robiły wałów to nie byłoby problemu. Wkurza mnie narracja, że to dziennikarze są winni, bo publikują artykuły uderzające w konkretne osoby. Dziennikarze robią to co mają robić.
  • Odpowiedz
@st_angerr: to jest narracja z d--y, jak to brzmi w ogóle. Nie ujawniajcie bandyckiego zachowania kandydata na prezydenta bo zaszkodzi mu w wyborach. No k---a, ludzie. (°°
  • Odpowiedz
@st_angerr: @darek4099 @galicjanin jak chcecie - ja chcę dziennikarzy, którzy mając materiały ujawniają je, bo są dziennikarzami i robią to rzetelnie, od razu, a nie kalkulują politycznie. Jak chcecie dziennikarzy, którzy mają materiały i czekają na odpowiedni moment, to myślę, że macie odpowiednia media do wyboru + właściwa narracja w gratisie (czasami nawet bez materiału)

Wg was Stankiewicz nie powinen od razu ujawnić sprawy z Batyrem, czy teraz
  • Odpowiedz
@reaction_c: może źle Ciebie zrozumiałem, zgadzam się z tym, że takie rzeczy powinny być ujawniane od razu, a nie "w odpowiednim momencie". Z drugiej strony Onet zrobił dobra robotę ujawniając te sprawę w kawałkach, kontrując odpowiedzi zainteresowanego, jego sztabu i PiSu pokazując kłamstwa polityków.
  • Odpowiedz
@st_angerr: zgadzam się, że Onet zrobił świetną, ale dziennikarską robotę, która ma skutki polityczne, ale nie jest uprawianiem polityki samej w sobie. I dla mnie to nie jest żadna druga strona, tylko solidnie sprawowana tzw czwarta władza.
  • Odpowiedz
@reaction_c: przekonanie o tym że czekali masz skąd? Przecież to wykopki wysnuły taką teorie a w rzeczywistości może być tak że do czegoś dotarli i od razu publikują ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@crookedman: Ciekawe po co Nawrocki podpisywał taki papier w 2021, kilka lat po sprzedaniu mieszkania.
Dziadek się rzucał? Nawrocki miał coś jeszcze na sumieniu i się zabezpieczył?
  • Odpowiedz
@JKWKTW: a to nie był czas, kiedy prokuratura zainteresowała się jego kolegą Pawłem B---ą, który teraz siedzi za oszustwa? Podobno wyłudził mieszkanie od jakiegoś staruszka.
  • Odpowiedz
  • 0
nie, nie powinni - chyba, że ktoś chce takich mediów, które manipulują informacjami i i kiedy je publikować, żeby zaszkodzić konkretnym grupom.

Odpowiedz

@reaction_c: oczywiście, że powinni. Majabyć skuteczni w gnębieniu kłamców i oszustów, od tego k---a są xD
  • Odpowiedz