Aktywne Wpisy

PodniebnyMurzyn +319
Ej a pamiętacie tego sołtysa co wyskoczył z auta się bić? xD
Ej a pamiętacie jak lipaa robił śmieszne wpisy? xD
Ej a pamiętacie fanzouna co pisał „było” i dawał link od razu do tego co było? xD
Ej a pamiętacie typa co udawał zula co śpi ma cmentarzu i po wysępieniu kasy od wykopków rozpłynął się i usunął konto? xD
Ej a pamiętacie jak lipaa robił śmieszne wpisy? xD
Ej a pamiętacie fanzouna co pisał „było” i dawał link od razu do tego co było? xD
Ej a pamiętacie typa co udawał zula co śpi ma cmentarzu i po wysępieniu kasy od wykopków rozpłynął się i usunął konto? xD

enzomatrix +104
W sobotę ostatni raz widziałem się i rozmawiałem z moją mamą, miałem podjechać wczoraj z małym upominkiem, ale rano zadzwonił tata, że mama zmarła w nocy, we śnie, po prostu już się nie obudziła. A jak Wam minął Dzień Matki?
#chcesiewyzalic
#chcesiewyzalic
#kanalzero #wybory #debata #polityka #takaprawda
Innymi słowy głosowanie na pis wcale nie spowoduje, że tych rzeczy nie będzie, pis już to skutecznie udowodnił.
@recznik_z_ikei: widzę, że przez 8 lat rządów PIS "niezależność" TVP już Ci tak nie przeszkadzała. Co do CPK - Morawiecki jadąc elektryczną Izerą z budowy [super promu]((https://www.gov.pl/web/gospodarkamorska/uroczystosc-polozenia-stepki-pod-prom-dla-pzb-juz-jutro) ) do elektrowni Ostrołęka odwiedził budowę CPK. Czy myślisz, że coś w tym jest prawdziwe? Lotnisko pod Berlinem budowano 15 lat, PIS CPK zaplanował na
@Polakmaly85: oni to nawet w tej kwestii prezentują dwójmyślenie. Z jednej strony każdy niebiały na ulicy to nielegalny imigrant, który będzie kradł i gwałcił. Z drugiej - każdy wpuszczony przez pis to legalny, wykształcony, który będzie pracował i nikomu nie przeszkadzał.
źródło: image
Pobierz