Aktywne Wpisy
mcsQ +18
zauważyliście że robi się jakas moda w wieku 35+ na niepicie alkoholu? nie na byciu absytentem, po prostu wypicie jednego dwa drineczkow w miesiącu jak się ma ochotę. Sporo znajomych w ogóle rzuciło alko lub piję znacznie mniej. Tak jak palenie fajek to obecnie wiocha tak możliwe że będzie z upijaniem się za jakiś czas.
#a-----l
#a-----l

wicherq +52
Albo jesteś częścią grupy i masz "święty spokój", albo stajesz się tym, w kogo łatwo uderzyć.
Gardzę normictwem
#warszawa #uw #kryminalne #psychologia #mordercy #przemyslenia
źródło: temp_file2211387359923456130
PobierzOn nie jadł wnętrzności i nie zabił siekierą bo był kiedyś wyzywany, tylko był wyzywany bo właśnie już wtedy był dziwny jak już.
To co zrobił wynika z tego że już od dawna był dziwny a nie od tego że się taki stał przez rówieśników.
Jeżeli ktoś cos takiego robi to musiał mieć to zaszyte już głęboko w głowie i znalazło by się wiele czynników które by to wyzwoliły.
Czyli był po prostu choru psychicznie od wielu lat
Może ty przeczytaj jeszcze raz te wypowiedzi jeżeli czegoś nie rozumiesz.
Od dawna był nienormalny. Dlatego go wyśmiewali.
Zabił mnie dlatego że go wyśmiewali tylko dlatego że był
To tak jakbyś znalazł kogoś kto ma naturalny talent do biegania i jest mega szybki. Jeżeli ktoś go zachęci to będzie biegał i trenował i może coś wygra. Ale to nie zmienię faktu że on ten naturalny talent ma i być może nawet bez tej zachęty zacząłby biegać i wygrywać
Komentarz usunięty przez moderatora
Dwie zupełnie różne choroby.
Nie zgadzam się z tym, że był "nienormalny" od zawsze i że to tylko jego psychika doprowadziła do zbrodni. Środowisko, w którym go wyśmiewano i odrzucano, odegrało kluczową rolę. Toksyczne otoczenie może złamać nawet najsilniejszych. Spójrz na Columbine – Harris i Klebold byli ofiarami bullyingu, co nakręcało ich wściekłość. Albo Ted Kaczynski – odrzucenie przez społeczeństwo popchnęło go do terroryzmu. Aileen Wuornos? Trauma i p-----c ukształtowały jej los. Nie mówmy,
A dlaczego go środowisko odrzucało i wyśmiewało??
Bo było coś z nim nie tak.
Dlaczego? Bo był chory psychicznie i miał jakieś problemy mentalne.
Albo oglądał czołgi na nocnej i dlatego xD
jestem tego przykładem
@Mac02: No to trzymaj się tam w tych zaświatach, gdziekolwiek jesteś ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚
Niepotrzebny nikomu
Gdzieś z daleka, nie wiem skąd
Inność rodzi złość