Wpis z mikrobloga

Miraski,
komuś może hub USB4 na dwa monitory 120Hz za pół ceny?
HUB USB4 Stacja dokująca StarTech Dual 4K 120Hz 155NA-USB4-DOCK
Mam na sprzedaż: https://www.olx.pl/d/oferta/hub-usb4-stacja-dokujaca-startech-dual-4k-120hz-155na-usb4-dock-CID99-ID15JOC7.html?bs=olx_pro_listing

Kupiony 21. października 2024 przez Amazon.com. Załączam kopię faktury.

Wysokiej wydajności hub USB4 o przesyle 40Gbps.

Stan bardzo dobry/idealny.

Pozwala na podłączenie dwóch monitorów przy 4K 120Hz. Przy czym uwaga: komputer musi również w pełni wspierać USB4 lub najnowsze Thunderbolt, przykładowo komputery z Qualcomm Snapdragon X Elite mają z tym problem.

Porty:
* 2,5Gbps LAN
* USB-A 5Gbps
* USB-A 5Gbps
* 2x HDMI
* zasilanie
* port wejściowy USB4
* 10Gbps USB-A
* 10Gbps USB-A
* 10Gbps USB-C
* 5GGbps USB-C

Potrafi też przekazywać zasilanie do komputera, 100W Power Delivery.

W zestawie:
* hub USB4 StarTech
* oryginalny kabel USB4
* oryginalny zasilacz 180W
* oryginalny kartonik

UWAGA MODERACJO: to żadne ogłoszenie na temat sprzedaży z zyskiem, a na tyle rzadko coś sprzedaję, że ciężko tu mówić o spamie.

#komputery #olx #sprzedam
kanal35pl - Miraski,
komuś może hub USB4 na dwa monitory 120Hz za pół ceny?
HUB USB4 ...

źródło: 1

Pobierz
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@cyganztorunia: a ja już ponad 150 rzeczy przez OLX sprzedałem. Zauważyłem, że ja produkty bardzo konkretne, dla wąskiego grupy odbiorców to najczęściej takich wiadomości nie ma, ale stolik za 20 zł i się zaczyna :(
  • Odpowiedz
@kanal35_pl: ja więcej, nadal mi zalega, stare narzędzia po dziadku też idą, nie jakieś specjalistyczne, jakiś młotek np. No ale swoje wycierpię na odpowiadanie debilom. Np pyta zjeb o rok modelowy starego telefonu... stary szukaj sobie po sieci, coś za 50 zł a ja mu specyfikację mam szukać a ten powie "to dzięki jednak nie".
  • Odpowiedz