#kanalzero Te komentarze pod wywiadem z Trzaskowskim to jakieś boty czy serio aż w takim matrixie żyją Mariuszki?
Mam poczucie, że próba rozmowy z Mariuszkiem o Trzasku to jak próba przekonania kibica z Żylety, żeby zaczął chodzić na młyn w Poznaniu. Żaden argument nie trafi. Na zewnątrz Mariusz, wewnątrz umysł mentalnej emerytki z przepranym mózgiem.
Ciekaw jestem czy choć jeden Mariuszek zmienił zdanie o Trzasku dzisiaj. Nie żeby od razu lubił, ale z opcji "największy wróg" do "neutralny stosunek".
@Bardzo_Suabe_Rymy: To jest niesamowite. Ani jednego pozytywnego komentarza wśród tych najbardziej plusowanych. Polecam porównać z komentarzami pod rozmową z Nawrockim. Dziwnym trafem tam przytłaczająca liczba pozytywnych a tutaj negatywnych. Obrzydliwe jest to, że zwolennicy PiS wykorzystują boty, żeby manipulować opinią. Nie da się poczytać zarówno najciekawszych opinii "za" jak i "przeciw". Chociaż nie jestem zwolennikiem ani jednego ani drugiego tak oba wywiady obejrzałem z czystej ciekawości i jak ktoś się
@Bardzo_Suabe_Rymy: ale z jakiego powodu Mariuszki maja zmieniac zdanie o Trzasku? Chlop bije piane przez 2 godziny. Zadnych konkretow. Czasem jakies klamstwo, umywanie rak “co ja moge, nie jestem przeciez w rzadzie” On jest tragiczny. Ma szczescie, ze Nawrocki jeszcze gorszy xD Szkoda, ze nie Radek, ale oczywiscie Donald musi miec marionetke, bez wlasnego zdania.
Mam poczucie, że próba rozmowy z Mariuszkiem o Trzasku to jak próba przekonania kibica z Żylety, żeby zaczął chodzić na młyn w Poznaniu. Żaden argument nie trafi. Na zewnątrz Mariusz, wewnątrz umysł mentalnej emerytki z przepranym mózgiem.
Ciekaw jestem czy choć jeden Mariuszek zmienił zdanie o Trzasku dzisiaj. Nie żeby od razu lubił, ale z opcji "największy wróg" do "neutralny stosunek".
Ale np. komentarze pod wywiadami z Senyszyn i Zandbergiem są bardziej pozytywne (albo chociaż neutralne).