Wpis z mikrobloga

#warszawa #uw
Julka on prawo state of mind. Jprdl.
„Mijaliśmy tę panią portierkę, więc pewnie z widzenia ją kojarzymy. Ale chyba straszniejsza jest myśl, że sprawcą mógł być student z naszego roku — mówiła studentka trzeciego roku prawa.”
  • 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Jerzypodbroznyofficial: ogólnie ich zachowanie tam było skandaliczne i to samo dot wykładowców. Nikt nie zadzwonił (dopiero po obezwładnieniu), przyglądali się i nagrywali zastanawiając się czy patrosząc ją również ja je czy jednak nie. Degeneraci. Przecież to zwykła portierka a nie ktoś z nich, co będą reagowali
  • Odpowiedz
@Jerzypodbroznyofficial:
Jak one na grupkach pisały i nagrywane było to nawet w trakcie walki a telefon na policję jak typ już na glebie leżał dopiero, wszyscy tam powinni za nieudzielenie pierwszej pomocy (w tym wypadku nie poinformowanie odpowiednich służby) zostać ukarani.
  • Odpowiedz
@Instrybutor_z_Orlenu: słyszałeś o czymś takim jak szok? Człowiek jak jest w szoku to zachowuje się abstrakcyjnie często. Uwierz mi, że jak widzisz, jak ktoś kogoś dziabie siekierą i być może w-------a to jesteś w szoku byku.
  • Odpowiedz
@cloud7: tacy jak ty są zakałą tego kraju. Prokurator mówi na konferencji, że to żenada, że świadkowie zamiast wziąć krzesło z sali wykładowej lub wziąć gaśnicę i obezwładnić gościa wyciągali telefony i patrzyli jak zabija, że z takim czymś się jeszcze w swojej pracy nie spotkał a ty, psycholog z wykopu, wiesz już wszystko xd

Wybacz byku, wierzę bardziej prokuratorowi z doświadczeniem niż randomowi z tagu przegryw
  • Odpowiedz
@cloud7 Ci co są świadkami wypadków samochodowych pewnie też są w szoku i dzwonią dopiero, aż się otrząsną. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Tam reakcja zachodzi w kilkanaście sekund!
  • Odpowiedz
@Instrybutor_z_Orlenu: no dokładnie o tym pomyślałem. Kurde skoro tam było pewnie sporo osób, sporo synków, to trzeba było wziąć kilka krzeseł i n---------c na odległość. No jest to dla mnie niezrozumiałe że nikt nic nie zrobił. To jest właśnie taka przepraszam za wyrażenie - bezjajeczna młodzież która jest wychowywana w erze tiktokow. Brak słów.
  • Odpowiedz
@Instrybutor_z_Orlenu: @Reiden tego, że (o ile faktycznie) nikt wcześniej nie zawiadomił policji również nie pojmuję. Jednak żeby lecieć na typa rozczłonkowującego i jedzącego ciało, kiedy się jest zwykłym Kowalskim, raczej nie jest zbyt mądrym posunięciem. Nieważne jaka jest przewaga liczebna. Ci studenci to nie są funkcjonariusze SOP. Łatwo zawsze oceniać w komfortowych warunkach.
  • Odpowiedz
Prokurator mówi na konferencji, że to żenada, że świadkowie zamiast wziąć krzesło z sali wykładowej lub wziąć gaśnicę i obezwładnić gościa wyciągali telefony i patrzyli jak zabija

@Instrybutor_z_Orlenu: Już lecę z krzesłem czy tam kurła gaśnicą, obezwładniać faceta, który w dowolnym momencie i jednym ciosem może mnie zabić / zmienić w warzywo.
Foxing - >Prokurator mówi na konferencji, że to żenada, że świadkowie zamiast wziąć k...

źródło: papaj

Pobierz
  • Odpowiedz
@Alzena: jakoś ten szok im nie przszkodzil w nagrywaniu filmów, wysyłaniu filmów do znajomych i opisywaniu sceny znajomym na komunikatorach xD

Przestań się ośmieszać. Byli na tyle świadomi, że robili te wszystkie czynności, więc mogli też zadzwonić na policję, a tego nie zrobili. Bo filmiczki i necik były ważniejsze
  • Odpowiedz
Prokurator mówi na konferencji, że to żenada, że świadkowie zamiast wziąć krzesło z sali wykładowej lub wziąć gaśnicę i obezwładnić gościa

@Instrybutor_z_Orlenu: Człowiek który zawodowo ma dostęp do broni i ochrony w postaci dowolnej ilości policjantów jakiej wymaga sprawa mówi co niby? Możemy nalać do dmuchanej siekiery wody i zobaczymy jak pan prokurator chłopski rozum uskakuje przed nią i biegnie po krzesło.
  • Odpowiedz