Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#wybory #debata #ankieta
Wybory tuż tuż, można odliczać na palcach. Poparcie poszczególnych kandydatów z dnia na dzień się zmienia. Chciałbym poznać Wasze opinie dlaczego jesteście ku głosowi na danego kandydata, a dlaczego na 100% na kogoś nie zaglosujecie. Jeśli to możliwe oznaczcie swoich kandydatów hasztagiem z ich nazwiskiem.
#trzaskowski #nawrocki #mentzen #holownia #zandberg #stanowski #seneszyn #biejat #braun #woch #bartosiewicz #jakubiak
Nie wymieniłem jednego kandydata, bo jednak podziwianie terrorysty to już lekko mówiąc lekka odklejka ( ͡° ͜ʖ ͡°)

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników - dziękujemy! Wspomóż projekt

• 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: głosuję na uśmiechniętego Rafała, gdyż jego zwycięstwo jest jedyną opcją na to, żeby pisowcy apartczycy, złodzieje i zwykli przestępcy bekneli (a nie zostali ułaskawieni). W dupie mam wszystko, ale jeśli jest światełko by Ziobro, Morawiecki, Obajtek, Wąsik, Sasin i Szydło bekneli za robienie sobie jaj nie tylko z prawa ale ze zwykłej ludzkiej godności - to zagłosuję nawet i na warszawiaka (ha, tfu). Oczywiście na kolejnego obsrańca i niedoroba
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 3
wytworny-poszukiwacz-17: - Nawrocki - NIE, bo jest on po prostu kandydatem PiSu, a ja pamiętam jak PiS rządził, jak wywołał inflację, rozbroił nas i zadłużył. A jak ktoś myśli, że to kandydat obywatelski to, cóż... Duda też był obywatelski xD PiS nie miałby żadnego interesu by wystawiać kogoś poza ich wpływem.

- Trzaskowskiego - NIE, bo jest on nie tylko kandydatem-kameleon, bo zmienia poglądy pod wpływem nastrojów społecznych, ale też dlatego że
  • Odpowiedz